Minimer risikoen for hackerangreb (venteliste)

Hør Mogens Daarbaks hacker-historie og få konkrete værktøjer til at undgå at komme i samme situation.

I marts måned blev kontorforsyningsvirksomheden Mogens Daarbak ramt af et hackerangreb, der endte med et stort datatab og et anslået økonomisk tab på 4-5 millioner kroner.

Tilmeld dig vores seminar om it-sikkerhed og hør it-chef Jan Skrubbeltrang fra Mogens Daarbak fortælle, hvad de har lært af at blive udsat for et hackerangreb, og hvordan kunne det gå så galt, selvom de troede, at der var styr på sikkerheden?

Efter Jan Skrubbeltrangs indlæg fortsætter seminaret med en række indlæg om sikkerhedsløsninger, som vi hos COMM2IG anbefaler vores kunder for at minimere risikoen for hackerangreb.

Fundamentet for en stærk sikkerhedsløsning
COMM2IGs sikkerhedsekspert Samir Maktabi præsenterer tre løsninger, som danner et godt fundament for sikkerheden. Han giver først en introduktion til Admin By Request, der styrker sikkerheden omkring slutbrugerne. Dernæst præsenterer han Entrust og deres løsning til multifaktor godkendelse, der minimerer risikoen for at ubudne gæster trænger ind. Til slut giver han en præsentation af Sophos, som samler alle sikkerhedsløsninger i én portal.

Det bedste forsvar mod ransomware
Derefter præsentereres B4Restore’s backupløsning, der sikrer, at du kan komme hurtigt i drift efter et ransomware-angreb.

Sikkerhed på Microsoft 365 platformen
Vi ser også på, hvilke værktøjer og services der kan benyttes for at sikre virksomhedens Microsoft 365 Cloud platform. Vi kigger på hvilke muligheder der er for at sikre Microsoft 365 platformen og hvordan vi få et bedre overblik over de risici, der kan opstå.

Hvordan arbejder en hacker?
Defensive IT slutter arrangementet af med at sætte dagens emner i perspektiv og demonstrere, hvordan en hacker arbejder. 93% af alle angreb i dag starter med et phishingangreb på det svageste led i kæden: medarbejderen. Undervisning kan være afgørende! Og endelig, hvad gør man, når man bliver angrebet? Hvad siger beredskabsplanen og hvem ringer man til?

Hvem bør deltage?

Seminaret henvender sig til it-og/eller sikkerhedsansvarlige i en privat eller offentlig virksomhed i alle størrelser. Seminaret er også relevant for dig som CEO eller CFO, som vil have en større indsigt i konsekvenserne og mulighederne for at undgå et hackerangreb.

Tid & sted

Tirsdag den 15. juni
Kl. 9:00 – 12:30

COMM2IG
Hellebarden 1
DK-9230 Svenstrup J

Opret dig på venteliste

Da alle pladser til seminaret er optaget, har vi valgt at oprette en venteliste, som du kan tilmelde dig. Bliver der en plads ledig til dig, bliver du kontaktet direkte af os.

I forhold et forsigtighedsprincip og de gældende retningslinjer for Corona udbyder vi kun 25 fysiske pladser. Samtidig kræver det fysiske fremmøde fremvisning af gyldigt Coronapas. I tilfælde af ændringer i Regeringens retningslinjer for Corona kan vi være nødsaget til at aflyse arrangementet.

Programmet for seminaret

TID INDSLAG
8:30-9:00 Registrering, kaffe og morgenbrød
09:00-09:10 Velkomst
v/ Kenneth Svensson, Regionsdirektør, COMM2IG
09:10-09:40 Hvordan fik hackerne adgang til Mogens Daarbaks it-systemer?
v/ Jan Skrubbeltrang, it-chef ved Mogens Daarbak A/S
09:40-10:40 Fundamentet for en stærk sikkerhedsløsning
v/ Samir Maktabi, Business Manager for Security & Mobility, COMM2IG
10:50-11:20 Backup af datacenteret med B4Restore
v/ Jesper Juul, Chief Commercial Officer, B4Restore
11:20-11:50 Hvilke værktøjer og services kan benyttes for at sikre Microsoft 365 Cloud platformen?
v/ Morten Dalsgaard, Business Manager for Microsoft 365, COMM2IG
11:50-12:20 Hvordan arbejder en hacker?
v/ Allan Jensen, Defensive IT
12:20-12:30 Afrunding og tak for i dag
12:30-13:00 Sandwich og netværk

Opret dig på ventelisten her!

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & Mobility


sama@comm2ig.dk
+45 45 17 95 76

COMM2IG
Hellebarden 1
DK-9230 Svenstrup J

Åben i Google maps