Behandling af persondata hos COMM2IG

Data er af flere eksperter blevet beskrevet som et råmateriale i lighed med olie:
Det er et uundværligt råstof for økonomien, men vi bør og kan begrænse brugen og sikre at behandlingen af data sker på en ordentlig og transparent måde!

I vores persondatapolitik forklarer vi dig, hvordan vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger, som du måtte give til COMM2IG hvis du f.eks. tilmelder dig et af vores arrangementer, tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender os en ansøgning eller besøger ét af vores domæner.

COMM2IG indsamler, behandler og opbevarer personfølsomme oplysninger i henhold til persondataforordningen, så du trygt kan benytte alle COMM2IGs services uden at bekymre dig om behandlingen af dine personlige data.

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik, er du velkommen til at skrive til marketing@comm2ig.dk for at høre mere.

Persondatapolitik for COMM2IG

omfang

COMM2IG indsamler, behandler og lagrer personoplysninger på alle COMM2IGs domæner:

  • comm2ig.dk
  • shop.comm2ig.dk
  • blog.comm2ig.dk
  • eshop.comm2ig.dk (under afvikling)

Cookies

COMM2IGs domæner anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer med det formål at hastighedsoptimere, måle datatrafik, optimere sidernes indhold og skrædersye indholdet i markedsføringsøjemed. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt for dig som bruger at afslå brugen af unødvendige cookies på vores domæner ved at klikke på cookie-ikonet nederst i venstre hjørne.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til fx videoer der måtte være hostet igennem servises såsom YouTube.

Indsamling af persondata

Ved dit besøg på COMM2IGs domæner indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af vores hjemmesider, herunder IP-adresse og din browser. Desuden bruges der cookies, som du kan læse mere om ovenfor.

Vælger du at tilmelde dig vores nyhedsbrev, skal du som minimum udfylde dit navn og din mailadresse, vi kan dog også ved lejligheder bede om dit telefonnummer, navnet på din organisation og din stillingsbetegnelse. Vi indsamler ydermere din IP-adresse, når du udfylder vores formularer for at kunne dokumentere dit samtykke.

Vi kræver skriftligt samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage ved at følge instruktionerne i nyhedsbrevet eller ved at skrive til marketing@comm2ig.dk.

Formål med indsamling

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere din brugeroplevelse af COMM2IG domæner og for at kunne tilpasse målrettet markedsføring via nyhedsbreve.

Indsamling af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrev er nødvendig for, at vi kan levere nyhedsbreve til med et relevant indhold til dig.

Indsamling af personoplysninger i forbindelse med arrangementer indsamles, så vi er i stand til at komme i kontakt med dig og med det formål om tilrettelægge af agenda, opfølgning  og for at holde dig opdateret på det pågældende arrangementet.

Optagelser af personhenførbare data ved arrangementer

COMM2IG afholder arrangementer, hvor vi forholder os retten til at optage og/eller fotografere arrangementet, hvilket betyder at COMM2IG implicit kan indsamle personhenførbare data. De personhenførbare data, der måtte fremgå af eventuelle optagelser eller billeder, vil blive fjernet inden sådanne optagelser vil blive gjort tilgængelig for offentligheden.

politik for opbevaring af persondata

De persondata, der måtte angives i vores formularer ifm. arrangementer eller kampagner på COMM2IGs domæner, bliver opbevaret i vores databaser i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes, såfremt disse data forbliver på en inaktiv liste.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, anses dette for værende en aktiv liste. Du har altid mulighed for at afmelde dig COMM2IGs nyhedsbrev ved at følge instruktionerne i nyhedsbrevet eller ved at skrive til marketing@comm2ig.dk, hvorefter ovenstående politik for opbevaring af persondata gælder.

Videregivelse af persondata

Oplysninger som navn, stillingsbetegnelse, arbejdsgiver, telefonnummer og mailadresse kan videregives til samarbejdspartnere i forbindelse med afholdelse af arrangementer og kampagner.

En videregivelse af personoplysninger, vil altid fremgå eksplicit under den givne tilmeldingsformular, for at gøre opmærksom på behandlingen og delingen af data.

Personoplysninger kan også videregives til eksterne partnere, der håndterer personoplysninger på vegne af COMM2IG, heriblandt Google, Campaign Monitor og Netset. Dette sker blandt andet for at kunne sikre driften af alle COMM2IGs domæner, udføre målrettet markedsføring og for at kunne udsende nyhedsbreve.

Der er indgået databehandleraftale med alle eksterne partnere, og ingen eksterne partnere må anvende personoplysninger til andre formål end dem, som COMM2IG opstiller for dem.

COMM2IG benytter Campaign Monitor til at håndtere lister for tilmeldinger for arrangementer, kampagner og nyhedsbreve, samt til at håndtere udsendelsen af nyhedsbreve. Ved at udfylde vores formularer på alle COMM2IGs domæner, accepterer du samtidig Campaign Monitors politik for behandling af persondata for abonnenter, under sektion 3: “Campaign Monitor users’ subscribers”.

Behandling og opbevaring af personfølsomme data

De personfølsomme data, der måtte angives i vores formular for jobansøgninger, bliver opbevaret i en database, som kun kan tilgås af COMM2IGs administrative afdeling. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at relevante medarbejdere fra COMM2IG i en ansættelsesproces, kan få adgang til personfølsomme data ifm. behandlingen af din ansøgning, såsom CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personfølsomme data, der indsamles og behandles i forbindelse med jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV, med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således at du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som kunne være relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som du har afgivet som led i en ansøgningsproces eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

Overførsel af data til andre lande

Alle personfølsomme oplysninger, der indsamles på COMM2IGs domæner, bliver lagret og behandlet indenfor EØS-landene. COMM2IG vil ikke overføre personlige data udenfor EØS-landene uden at informere den pågældende forinden.

Dine rettigheder
  • Retten til indsigt i egne personoplysninger.
  • Retten til berigtigelse af egne personoplysninger.
  • Retten til sletning af egne personoplysninger.
  • Retten til begrænsning af opbevaring af egne personoplysninger.
  • Retten til indsigelse af egne personoplysninger.
  • Retten til at tilbagekalde samtykke af egne personoplysninger.
  • Retten til at klage til Datatilsynet.

Hvis du vil gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte marketing@comm2ig.dk. Vær opmærksom på, at du ved kontakt skal kunne dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Ændringer til persondatapolitik

COMM2IG forholder sig retten til at ændre og opdatere vores persondatapolitik til enhver tid.


Siden er sidst opdateret den 12. maj 2021.


Har du spørgsmål?


Phillip Kamp
Marketingspecialist


Send mail