Oplev en brugervenlig multifaktor-løsning der løfter sikkerheden i virksomheden

En af de bedste måder at sikre virksomhedsinformationer mod hackerangreb er ved at implementere en to-faktor godkendelse (2FA) eller en multifaktor godkendelse (MFA). Og det stigende antal af phishing angreb har vist, at det ikke er nok kun at have et brugernavn og en adgangskode.

Center for Cybersikkerhed, Digitalisteringsstyrelsen m.fl. anbefaler at implementerer en stærk brugervalidering i infrastrukturen. Og for statslige organisationer har det været et lovkrav siden 1. januar 2020, som du kan læse mere om her.

MFA-løsningen Identity Essentials giver mulighed for at beskytte adgangen til virksomhedens systemer med flere forskellige faktorer fx via fingeraftryk og geolokation. Entrust-løsningen lærer brugerens adfærd og løfter sikkerheden, uden at brugeren nødvendigvis mærker udfordringerne fra et højere sikkerhedsniveau.

Lige nu kan du afprøve Entrust Identity Essentials i 30 dage uden beregning.

Kontakt os og få en gratis prøveperiode

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

i samarbejde med


Vil du vide mere?


Samir Maktabi
Solution Advisor, Head of EMM & Security


+45 60 43 34 12
Send e-mail

Normalt står høj it-sikkerhed i skærende kontrast til brugervenlighed, men det aalborgensiske boligselskab Plus Bolig har implementeret en Entrust-løsning, som tager højde for, at mennesker er forskellige – også hvad it angår.

Læs case