Hvor modstandsdygtig er din virksomhed over for cyberkriminelle?

COMM2IG har en nøgle samarbejdspartner i Defensive IT Solutions, et konsulentfirma, som er specialister indenfor cybersikkerhed.

Teamet af specialister har mange års erfaring, som de bruger til at hjælpe organisationer med at forstå det aktuelle trusselbillede, forbedre organisationers it-sikkerhed og dermed øge organisationers evne til at opdage og reagere på sikkerhedstrusler i tide.

Udvalgte områder

Pentest & assume breach

Få identificeret de sårbarheder, der er i virksomhedens infrastruktur, som kan udnyttes af it-kriminelle med en penetration test. Samtidig får du indblik i hvor langt en ubuden gæst kan komme, når først de er på den anden side af netværket.

Vulnerability Scan

Men en sårbarhedsanalyse får organisationen et indblik i det aktuelle sikkerhedsniveau: hvilke applikationer er i farezonen, og hvilke sårbarheder er der ved de forskellige systemer.

Awareness

Gør dine ansatte bedre til at opsnappe phishing angreb. De ansatte er det sidste og desværre det svageste led i organisationen it-sikkerhed. Derfor bør uddannelse og aktiv inddragelse være væsentlige punkter i sikkerhedsstrategien.

live hack

Forstå de grundlæggende regler ved at deltage i en live hack session, hvor du får demonstreret hvilke redskaber hackerne vil gøre brug af og hvordan du selv beskytter dine egne ansatte.

i samarbejde med

Vil du vide mere?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt