COMM2IG headquaters seen from outside in Kokkedal

Hos COMM2IG vil vi gøre en forskel, der hvor vi kan

Hos COMM2IG mener vi, at der skal arbejdes for en grønnere it-branche. COMM2IG arbejder målrettet med recyclingprogrammer, vores egen Code of Conduct og indgår aktivt i bæredygtighedsprogrammer med vores
samarbejdspartnere. Vores egen forsyningskæde involverer flere processor, som vi løbende revurderer for at leve op til vores offentlige og private aftaler.

På vores webshop har vi desuden valgt at fokusere på it-miljømærkerne EPEAT og TCO Certified, som vil fremgå på samtlige produkter. Kig derfor efter mærkerne, når du handler hos os.

Har du brug for mere viden inden for it og bæredygtighed, kan du med fordel følge med på vores blog, hvor vi løbende giver dig indsigt i terminologier og værktøjer, der kan hjælpe din virksomhed godt på vej mod grønnere it-løsninger.

Læs bl.a. vores indlæg om indkøb af mere bæredygtige it-løsninger.

Styr på den grønne hverdag med mere bæredygtige it-løsninger

Monitorering af drivhusgasser

Hos COMM2IG monitorerer vi vores udledning af drivhusgasser, og bestræber os løbende på at nedbringe udledningen pr. medarbejder i scope 1, 2 og 3.

Fokus på bæredygtig IT

I samarbejde med vores samarbejdspartnere, heriblandt HP, uddanner vi vores Key Account Managers i bæredygtighedsprogrammer og klæder vores salgspersonale på til at rådgive kunder i bæredygtige it-løsninger.

COMM2IG har også et større fokus på it-løsningernes levetid og hjælper vores kunder med bl.a. at videresælge brugt it-udstyr og derved forlænge udstyrets levetid.

FN Global Compact og de 17 verdensmål

Hos COMM2IG bestræber vi os på at efterleve FN Global Compacts 10 principper, som har et skærpet fokus på menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption. COMM2IG støtter også op om den danske regerings ‘Handlingsplan for FNs verdensmål’ fra marts 2017.

Bæredygtighedsgruppe

Vi har nedsat et bæredygtighedsudvalg, med repræsentanter fra flere afdelinger. Målet med bæredygtighedsgruppen er at udarbejde og implementere løsninger, som skal nedbringe COMM2IGs samlede klimaaftryk.

Interne procedurer

Hos COMM2IG har vi for øje at give plads til den grønne hverdag for alle vores medarbejdere.

I COMM2IGs Code of Conduct, opfordrer vi alle medarbejdere til at benytte muligheden for online videomøder i det omfang, som er muligt. Samtidig opfordrer vi vores medarbejderne til samkørsel og så har vi samtidig en udbredt og stærk cykelkultur i organisationen.

COMM2IG sign seen from outside Kokkedal

“Ny computeraftale skubber offentlige indkøb i en grønnere retning. Ny leverandør på aftalen er COMM2IG, der fra september skal levere de mest efterspurgte computere til de offentlige organisationer.”

Staten og Kommunernes Indkøbsservice

“Her i COMM2IG gør vi noget ud af at få vores medarbejdere ud på to hjul. Det giver dels en større arbejdsglæde og mere energi på arbejdspladsen og i det private”

Stig Juul, Direktør