En struktureret drift af klienter er en vigtig forudsætning for høj sikkerhed og produktive brugere. Vi leverer ind til alle dele af enhedens livscyklus.

En struktureret håndtering af klienter sikrer, at alle enheder er opdaterede med nyeste versioner af applikationer, sikkerhedsopdateringer og antivirus. Samt at brugeren altid har de nødvendige applikationer til rådighed.

Mobilitet, cloud og behovet for høj fleksibilitet ændrer brugsmønstret for informationsmedarbejderen, og det stiller store krav til virksomhedens håndtering af klienter. Brugerne har behov for at arbejde og tilgå systemer hvor som helst og når som helst, og IT-afdelingen skal stadig sikre en høj IT-sikkerhed og operere med lave omkostninger.

COMM2IG leverer fleksible ydelser og services, som kan understøtte klienterne i hele dets levetid. Fra enkeltstående projektydelser til fuld drift af alle elementer.

Med en Life Cycle Management løsning sikrer I en effektiv drift af klienter og applikationer i hele enhedens livscyklus – fra indkøb, levering, mærkning, installation, udbringning, håndtering, vedligeholdelse, bortskaffelse og recycling. Uanset om det er datacentre, computere eller mobile enheder, hjælper vi med hurtigt og effektivt at håndtere hele jeres klientdrift. Og vi tilpasser konstant vores leverance, så den passer til lige jeres behov.

Elementer i Life Cycle Management

Indkøb

Vi kan stille en kundetilpasset webshop til rådighed, hvor den enkelte ansatte kan foretage indkøb af IT-udstyr i kontrolleret rammer.

Imaging og staging

Alle hardware klienter kan leveres mere eller mindre klargjorte. Klargøringen kan tilpasses ned til den enkelte medarbejders behov. Vi sikrer, at medarbejdernes arbejdsredskaber er klar til brug ‘out of the box’. COMM2IG kan også stå for løbende udvikling af images og pakker.

Deployment

Med en deployment-løsning kan du selv administrere enheder, distribuere indhold, administrere licenser eller benytte de mere avanceret features, som hjælper med databeskyttelse, administration af software opdateringer osv.

Sikkerhed

Kontrollér adgang til de kritiske data i organisationen med politikker, som defineres ud fra forhold såsom bruger, placering eller enhedstilstand. Yd beskyttelse på bruger-, enheds-, app- og fil-niveau med uovertruffen fleksibilitet for at løse en lang række behov. Udvid din datasikkerhed ved at beskytte virksomhedsdata – også på ikke-administrerede enheder.

Support

Hos COMM2IG kan vi tilbyde supportaftaler til din IT-afdeling på tværs af producenter, både nationalt og internationalt. Supportaftalerne kan også dække dine ansatte, hvilket giver dem mulighed for telefonsupport 24/7.

Vedligeholdelse

Sørg for at jeres IT-udstyr altid er funktionsdygtigt og klar til brug! COMM2IG kan vedligeholde jeres IT-udstyr hvad end det omhandler hardware reparationer eller serviceaftaler kan vi stille autoriserede fagfolk og partnere til rådighed for jer.

finansiering

Med en operationel finansieringsløsning mindsker du behovet for likviditet. Vi kan indregne restværdien på teknologien og dermed sænkes investeringen. Vi kan lave fleksible aftaler, typen af udstyr, antal og løbetid tilpasses efter behov.

Recycling

Når tiden er inde til at anskaffe nyt udstyr, kan du outsource afskaffelsen af dit IT-udstyr til os. I forbindelse med salg eller bortanskaffelse af brugt udstyr tilbyder vi en sikker datasletning, der er i overensstemmelse med regler for personfølsomme oplysninger.

samarbejdspartnere


Vil du vide mere?


Kenneth Svensson
Direktør, Enterprise Consulting Services


+45 88 41 87 90
Send e-mail

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.