Giv dine ansatte økonomiske fordele ved at kombinere den privatejede smartphone med arbejdstelefonen

Når det kommer til valget af smartphones, har de fleste ansatte en præference for hvilken smartphone man ønsker at benytte. Men har virksomheden dikteret en specifik model som arbejdstelefon, kan den ansatte føle sig nødsaget til at holde både en privat smartphone og en arbejdstelefon.

Sådan behøver det dog ikke at være, for med en bruttolønsordning giver man de ansatte muligheden for frit at vælge arbejdstelefon, uden at det udgør en meromkostning for virksomheden.

En bruttolønsordning gør det bl.a. muligt for arbejdsgiver at tilbyde et eftertragtet personalegode til de ansatte. Samtidig kan de ansatte med fordel kombinere den privatejede smartphone med en arbejdstelefon, der naturligvis også må bruges privat*.

Helt konkret foregår en bruttolønsordning igennem et månedligt løntræk før skat i en periode på 12 måneder, hvor de ansatte får stillet den ønskede arbejdstelefon til rådighed. Efter periodens udløb har de ansatte mulighed for at købe arbejdstelefonen fri til markedspris.

*Hvis man som arbejdsgiver betaler for et telefonabonnement og/eller en arbejdstelefon, som også må bruges til private formål bliver man, som ansat, beskattet af fri telefon til en værdi af 3.100 kr. i 2023. Denne skattesats ændrer sig fra år til år, fx lød denne skattesats i 2022 på 3.000 kr. om året. Indgår man derved i en bruttolønsordning, kan man ikke fritages for beskatningen af fri telefon. Den enkelte medarbejders skatteforhold og bruttolønsordnings løbetid har derfor betydning for den økonomiske fordel, der er ved at indgå i en bruttolønsordning.

En gennemprøvet ordning, der er enkel og nem for arbejdsgiver såvel som ansatte

Bestillingsportal og asset Management

De ansatte får adgang til en bestillingsportal, designet efter virksomhedens specifikke ønsker og behov. Virksomheden får tilmed adgang til et asset management system, så man har et samlet overblik over virksomhedens udstyr.

Finansiering

Med en finansieringsløsning mindsker du behovet for likviditet. Vi indregner restværdien på det indkøbte udstyr og sænker den samlede investering.

Forsikring og udvidet garanti

Som udgangspunkt leveres alle bruttolønstelefoner med en all-risk forsikring og udvidet garanti. Det giver en tryghed for alle parterer i hele aftaleperioden, men også efterfølgende hvis medarbejderen vælger at købe arbejdstelefonen fri.

Håndtering af smartphones

Er der brug for hjælp til håndteringen af de mange smartphones i virksomheden, har i adgang til landets bedste og højst certificerede specialister indenfor mobilitet hos COMM2IG. Vi kan bl.a. hjælpe jer med opsætningen og drift af en Mobile Device Management-løsning.

i samarbejde med

Vil du gerne kontaktes?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Andre ordninger, der kunne have interesse

Computerordning

Med en computerordning, kan du give dine ansatte muligheden for selv at vælge deres egen arbejdscomputer på et udvalgt sortiment. Ordning kan tilbydes til private- såvel som offentlige kunder og kan tage hånd om alt fra administration, kommunikation, indkøb og frikøb.

Drift af smartphones

Er du på udkig efter en løsning, der omfatter lidt mere end bare en bruttolønsordning? COMM2IG har udviklet et helt nyt koncept, som fritager jer fra de administrative opgaver som smartphones udgør i en virksomhed. Konceptet tager hånd om alt fra håndtering, drift, kommunikation med dine ansatte, indkøb og frikøb af smartphones.