Integrerede AV- og kommunikationsløsninger.

COMM2IG hjælper med alt fra møderumsskærme og videokonference til integrerede kollaborationsløsninger.

Inden du beslutter dig for køb af AV-løsninger, er det vigtigt at få klarlagt dine præcise behov. Det hjælper vi med, og vi vil ud fra et personligt møde og eventuelt besøg i dine lokaler altid sammensætte et uforpligtende tilbud. Vores erfaring med dimensionering og bestykning af AV-udstyr til møde-, konference- og undervisningslokaler sikrer en løsning, som står mål med dine forventninger.

Hos COMM2IG tilbyder vi bl.a. AV-løsninger inden for projektorer og lærreder, interaktive tavler, rumstyringssystemer, digitale informationssystemer, storskærme, videokonferencesystemer, lydanlæg, LED storskærme samt touchskærme.

Vi arbejder med at skabe en kommunikationsplatform, der samler tale, chat og video i én løsning, der kan tilgås på alle organisationens arbejdsenheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med professionel rådgivning og sparring, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Vores konsulenter sikrer, at løsningen bliver fuldt integreret og kommer til at fungere i jeres nuværende setup.

Interoperabilitet

Med udbredelse af forskellige kommunikationsplatforme såsom Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, Cisco Webex m.fl. vil man opleve udfordringer, hvis der skal kommunikeres på tværs af platforme.

Ønsker man at åbne op for det man kalder “interoperabilitet”, kræves der softwareløsninger, som formår at udveksle data nøjagtigt, effektivt og konsekvent på tværs af forskellige platforme.

Serviceaftale

Med en serviceaftale på jeres udstyr opnår du en bedre drift. Du opnår tilmed en forlænget levetid på udstyret med et til to år. Vi varetager alt vedligehold og sørger for at tjekke jeres udstyr igennem minimum en gang om året. I slipper således for at tænke på praktisk vedligeholdelse og kan i stedet koncentrere jer om værdiskabende aktiviteter for forretningen.

As-a-Service

Med en As-a-Service aftale betaler du en fast månedlig pris på lige præcis den udstyrspakke, der passer til dit behov. En AV-aftalen løber typisk i 36 måneder og er fleksibel. Det betyder, at du kan ændre sammensætningen af udstyr, hvis dit behov ændrer sig. Alt vedligeholdelse og service vil naturligvis også inkluderes i abonnementet.

Microsoft Teams

Oplev en ny måde at samarbejde på med Microsoft Teams. Fra gruppechat til videokonference med et tryk på en knap. Adgang til delte Word-dokumenter, PowerPoint og Excel-filer. Og et hav af andre funktioner. Brug Microsoft Teams til at opnå mere sammen! COMM2IG kan hjælpe dig i gang, hvad end det er valget af Teams certificerede møderumsløsninger, integration af telefoniløsninger i din infrastruktur eller adoptering af Teams blandt dine medarbejdere.

Logitech GROUP

Logitech GROUP integrerer videokonference med Microsoft Teams. Løsningen er både budgetvenligt og meget nem at installere og bruge. Løsningen er perfekt til videomøder fra 6 til 14 deltagere, men kan sagtens bruges helt ned til 1-2 personer. Det fungerer med jeres eget velkendte computersystem og alle softwareprogrammer til videosamtaler. Knivskarp billedkvalitet og en højtalertelefon med 360 grader lyd og smukt design giver en enestående samarbejdsoplevelse. Book os til en demo af Logitech Group, og oplev, hvordan du kan forbedre samarbejdet.

Strategiske samarbejdspartnere


Vil du vide mere?


Jens Asp Thulstrup
Business Manager, AV & Collaboration


+45 20 87 75 52
jat@comm2ig.dk

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste blogindlæg fra vores AV-specialister

Læs indlæg