Integrerede AV- og Collaborationsløsninger.

COMM2IG hjælper med alt inden for AV-teknologi: lige fra møderumsskærme og videokonference til integrerede Collaborationsløsninger.

Inden du beslutter dig for køb af AV-løsninger, er det vigtigt at få klarlagt dine præcise behov. Det hjælper vi med, og vi vil ud fra et personligt møde, og eventuelt besøg i dine lokaler, altid sammensætte et uforpligtende tilbud. Vores erfaring med dimensionering og bestykning af AV-udstyr til møde-, konference- og undervisningslokaler sikrer en løsning, som lever op til dine forventninger.

Hos COMM2IG tilbyder vi bl.a. AV-løsninger inden for projektorer og lærreder, interaktive tavler, rumstyringssystemer, digitale informationssystemer, storskærme, videokonferencesystemer, lydanlæg, LED storskærme samt touchskærme.

Vi arbejder med at skabe en kommunikationsplatform, der samler tale, chat og video i én løsning, der kan tilgås på alle organisationens arbejdsenheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med professionel rådgivning og sparring, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Vores konsulenter er altid opdateret på det nyeste indenfor AV og de sikrer, at løsningen bliver fuldt integreret og kommer til at fungere i jeres nuværende setup.

Supportaftale

Med en supportaftale får din virksomhed adgang til vores servicedesk og en række andre services, som sikrer dig de bedste forudsætninger for driften af jeres AV-udstyr.

  • Support over mail og telefon
    On-site service af certificerede teknikere
  • Proaktiv administration og overblik over samtlige enheder
  • Hurtig og effektiv håndtering af reklamationssager
  • Rapportering af supportsager inkl. overblik over igangværende og afsluttede sager
  • Unikke QR-koder for fejlmelding af udstyr

As-a-service

Med en “As-a-Service” aftale betaler du en fast månedlig pris på lige præcis den udstyrspakke, der passer til dit behov. En AV as-a-service-aftale løber typisk i 36 måneder og er fleksibel. Det betyder, at du kan ændre sammensætningen af udstyr, hvis dit behov ændrer sig. Alt vedligeholdelse og service vil naturligvis også inkluderes i abonnementet.

SKI-aftaler

Vi er på en lang række SKI-aftaler, både inden for traditionel AV og IT. Men også inden for kommunikation, video og meget andet.

Klasselokaler

Fysisk fremmøde
I en undervisningslektion er det vigtigt, at teknikken virker i første forsøg. Hvis der først kommer uro i en klasse, er det svært at få ro igen. Hos COMM2IG kan vi hjælpe med at sammensætte en løsning, som passer ind i jeres undervisningsmiljø, og som virker hver gang!

Online
Mange ting kan have indflydelse på, hvor let det er at fastholde eleverne i digital undervisning. God lyd og godt billede kan hjælpe med denne opgave. COMM2IG kan hjælpe med at finde de rigtige løsninger, som hjælper med at fastholde elevernes koncentration.

AV over IP

Betegnelsen AV over IP dækker over en enklere måde at distribuere signaler som lyd og billede fra afspilningsenheder som PC, tablet, lyd-/videoenhed, til en eller flere modtagerenheder, såsom skærme, højttalere, projektorer via standard netværk.

Med AV over IP bruger man netværkskabler til at transportere signalet fra et sted til et andet. Netværksformatet giver mulighed for at transportere signalet over længere distancer. Distancer der før ikke kunne lade sig gøre, eller som gjorde løsningen alt for dyr.

Kommunikation på tværs af videoplatforme

Når man skal etablere videokonference i sin virksomhed, står man hurtigt overfor det første vigtige valg eller beslutning i forhold til den videre dialog. Skal man vælge standardbaseret video (SiP/H.323) eller native video (f.eks. Teams).

Som udgangspunkt kan native video kun kommunikere med den videoplatform, som man vælger at benytte, medmindre man køber en Cloud Video Interoperability (CVI) licens til sit Microsoft Office365/Azure miljø. Denne CVI-licens åbner op for at kunne gennemføre en sikker kommunikation fra standardbaseret video (SiP/H.323) til native video.

Og med udbredelse af de mange forskellige kommunikationsplatforme såsom Microsoft Teams, Zoom, Google Meet m.fl., kan man komme til at opleve mange udfordringer, når der skal kommunikeres på tværs af platforme. Ønsker man at åbne op for øget tilgængelighed til de forskellige native platforme, kræves denne CVI-licens, som gør det muligt at udveksle data nøjagtigt, effektivt og konsekvent på tværs af alle platforme.

Video collaboration

Betegnelsen Collaboration benyttes ofte ifm. video kommunikation, og er i hovedtræk en selvstændig kommunikationsløsning eller ”IT-værktøj”, der gør det muligt for brugerne at kunne samarbejde i realtid uanset, hvor de befinder sig henne. Det kunne f.eks. være ved brug af chat/IM, deling af dokumenter eller ved anvendelse af traditionel videokonference, som i daglig tale også defineres som Collaboration.

COMM2IGs strategiske partnere på området er blandt markedets mest anerkendte og benyttede brands indenfor nutidig video kommunikation.

Videokonference

Videokonference handler om at øge tilgængeligheden, øge effektiviteten og øge produktiviteten. Ved at bruge videokonference, som et supplement til de fysiske møder, giver det mulighed for at kunne mødes oftere, effektivisere processer og træffe hurtigere beslutninger. I dag er brugen af videokonference, for langt de fleste virksomheder, en integreret og helt naturlig del af måden vi kommunikerer på. Det at kunne mødes virtuelt I en travl hverdag, er med til at øge produktiviteten, skabe kortere beslutningsprocesser og ikke mindst spare på rejseomkostningerne.

Strategiske samarbejdspartnere

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Jens Asp Thulstrup
Head of department, AV & Collaboration


+45 20 87 75 52
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.