Integrerede AV- og Collaborationsløsninger.

COMM2IG hjælper med alt inden for AV-teknologien, lige fra møderumsskærme og videokonference til integrerede Collaborationsløsninger.

Inden du beslutter dig for køb af AV-løsninger, er det vigtigt at få klarlagt dine præcise behov. Det hjælper vi med, og vi vil ud fra et personligt møde og eventuelt besøg i dine lokaler altid sammensætte et uforpligtende tilbud. Vores erfaring med dimensionering og bestykning af AV-udstyr til møde-, konference- og undervisningslokaler sikrer en løsning, som står mål med dine forventninger.

Hos COMM2IG tilbyder vi bl.a. AV-løsninger inden for projektorer og lærreder, interaktive tavler, rumstyringssystemer, digitale informationssystemer, storskærme, videokonferencesystemer, lydanlæg, LED storskærme samt touchskærme.

Vi arbejder med at skabe en kommunikationsplatform, der samler tale, chat og video i én løsning, der kan tilgås på alle organisationens arbejdsenheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med professionel rådgivning og sparring, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Vores konsulenter sikrer, at løsningen bliver fuldt integreret og kommer til at fungere i jeres nuværende setup.

Serviceaftaler

Med en serviceaftale på jeres udstyr opnår du en bedre drift. Vi varetager alt vedligehold og sørger for at tjekke jeres udstyr igennem minimum en gang om året. I slipper således for at tænke på praktisk vedligeholdelse og kan i stedet koncentrere jer om værdiskabende aktiviteter for forretningen.

As-a-service

Med en “As-a-Service” aftale betaler du en fast månedlig pris på lige præcis den udstyrspakke, der passer til dit behov. En AV as-a-aftalen løber typisk i 36 måneder og er fleksibel. Det betyder, at du kan ændre sammensætningen af udstyr, hvis dit behov ændrer sig. Alt vedligeholdelse og service vil naturligvis også inkluderes i abonnementet.

SKI-aftaler

Vi er på en lang række af SKI-aftaler, både inden for traditionel AV og IT. Men også inden for kommunikation, Video og meget andet.

Klasselokaler

Starten på en lektion kan være besværlig og tidskrævende. Både for underviser, elever – og for den IT-supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være! Målet med vores rådgivning hos COMM2IG er at fjerne fokus fra teknikken og få et perfekt møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Det er ofte undervurderet, hvor stor værdi, den rigtige AV-løsning giver. Derfor er det vigtigt have en seriøs leverandør, som kan rådgive og vejlede. COMM2IG har stor erfaring, med hvordan man integrerer AV-udstyr, og hvordan det bruges i det daglige. Vi har erfaring med helt simple klasselokaler til fjernundervisning. Fjernundervisning kræver en anden form for disciplin fra underviser og elevernes side. Både i forhold til at arbejde mere selvstændigt og ikke mindst når 30 elever er samlet på ét videoopkald.

For at en lektion bliver nærværende, og eleverne kan holde koncentrationen, er det vigtigt at underviseren ikke skal tænke over om teknikken virker. Vi kan i samarbejde med jer finde frem til den løsning som passer bedst til den situation I står over for.

AV over IP

Betegnelsen AV over IP dækker over enklere måde at distribuerer signaler, som lyd og billede på, fra afspilningsenheder fra PC, tablet, lyd/billede-enhed, m.m. til én eller flere modtagerenheder såsom skærme, højttalere, projektorer m.m. via netværkskabler.

Med AV over IP bruger man netværkskabler til at transportere signalet fra et sted til et andet. Netværkskablerne giver mulighed for at transportere signalet over længere distancer. Distancer der før ikke kunne lade sig gøre eller som gjorde løsningen alt for dyr

Kommunikation på tværs af videoplatforme

Når man skal etablere videokonference i sin virksomhed, står man hurtigt overfor det første vigtige valg eller nærmere sagt beslutning i forhold til den videre dialog. Skal man vælge standardbaseret video (SiP/H.323) eller native video (f.eks. Teams).

Som udgangspunkt kan native video kun kommunikere med den videoplatform man som vælger at benytte, medmindre med køber en Cloud Video Interoperability (CVI) licens til sit Microsoft Office365/Azure miljø. Denne CVI-licens åbner op for at kunne gennemføre en sikker kommunikation fra standardbaseret video (SiP/H.323) til native video.

Og med udbredelse af de mange forskellige kommunikationsplatforme såsom Microsoft Teams, Zoom, Google Meet, kan man komme til at opleve mange udfordringer, når der skal kommunikeres på tværs af disse platforme. Ønsker man at åbne op for øget tilgængelighed til de forskellige NATIVE platforme, kræves denne CVI-licens, som gør det muligt at udveksle data nøjagtigt, effektivt og konsekvent på tværs af forskellige platforme.

Video collaboration

Betegnelsen Collaboration benyttes ofte ifm. video kommunikation og er i hovedtræk en selvstændig kommunikationsløsning eller ”IT-værktøj”, der gør det muligt for brugerne at kunne samarbejde i realtid uanset hvor de befinder sig henne. Det kunne f.eks. være ved brug af chat/IM, deling af dokumenter eller ved anvendelse af traditionel videokonference, som i daglig tale også defineres som Collaboration.

COMM2IGs strategiske partnere på området er blandt markeds mest anerkendte og benyttede brands indenfor nutidig video kommunikation.

Videokonference

Videokonference handler om at øge tilgængeligheden, øge effektiviteten og øge produktivitet Ved at bruge videokonference, som et supplement til de fysiske møder, giver det mulighed for at kunne mødes oftere, effektivisere processer og træffe hurtigere beslutninger. I dag er brugen af videokonference er for langt de fleste virksomheder en integreret og helt naturlig del af måden vi kommunikerer på. Det at kunne mødes virtuelt I en travl hverdag, er med til at øge produktiviteten, skabe kortere beslutningsprocesser og ikke mindst spare på rejseomkostningerne.

Strategiske samarbejdspartnere

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Jens Asp Thulstrup
Head of department, AV & Collaboration


+45 20 87 75 52
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Apple MacBook Pro and male in enterprise environment

Læs de seneste blogindlæg fra vores AV-specialister

Læs indlæg