Vi sælger både livrem og seler.

Vi løfter sikkerheden af din infrastruktur med vores certificerede specialister i End-point & MDM-løsninger, uddannelse af jeres personale m.m.

Når det gælder sikkerhed, er der tre områder, enhver organisation bør have styr på. For det første den interne sikkerhed. Det vil sige at sikre, at vigtige (og måske personfølsomme) data ikke kan forlade organisationen tilsigtet eller utilsigtet.

Dernæst drejer det sig om sikkerhed mod trusler udefra: malware, phishingangreb, ransomware angreb, spyware, ja sågar direkte industrispionage.

Til sidst er der lovgivningskrav, som handler om at overholde bl.a. Persondataforordningen. Her er krav om dokumentation, procesbeskrivelser og handlingsplaner i relation til den interne og eksterne sikkerhed.

Med en bred portefølje af markedets førende sikkerhedsleverandører hjælper COMM2IG dig med at finde relevante løsninger til sikring af din organisation. Vi rådgiver inden for bl.a. følgende områder:

  • Kryptering af organisationens data.
  • End Point-løsninger, EPP (det, vi i gamle dage kaldte antivirus).
  • Webfiltering af fx hjemmesider med indbygget malware.
  • E-mail filtering, sikrer bl.a. mod utilsigtet at sende personfølsomme data ud af organisationen, men også mod at modtage malware mv. udefra.
  • Ransomware-løsninger, der yder den sidste sikkerhed, når malware alligevel trænger ind.
  • Firewall-løsninger til en eller flere lokationer.
  • Sikkerhed på laptops og mobile enheder (MDM/EMM)
  • Uddannelse af bruger mod malware, mv.

Beskyttelse mod malware, ransomware mv.

Har du styr på den grundlæggende sikkerhed på dine Windows PC’er, Macs, mobile enheder og servere? COMM2IG kan levere EndPoint management-løsninger (EPP), som vi i gamle dage kaldte anti-virus løsninger. Andre løsninger sikrer din organisation mod malware fra USB-nøgler, tilsluttede smartphones, e-mails, eksterne harddiske mv. Ligeledes er det vigtigt med et system, som scanner e-mails, så usikre links, vedhæftede filer, powerpoints med powershell-malware mv. bliver sat i karantæne, inden de når frem til brugerne.

Data Leakage Prevention (DLP)

Kryptér alle dokumenter, uden at organisationens brugere forstyrres af dette i dagligdagen. Herved sikres virksomhedens data mod, utilsigtet eller tilsigtet, at blive sendt ud af organisationen, fx ved at blive overført til en USB-nøgle eller sendt på en mail. Systemerne kan også sikre, at dokumenter og e-mails, der indeholder fortrolige data, ikke kan sendes ud af huset. Systemerne logger al datatrafik ind og ud af huset og kan dokumentere tilsigtet data leakage. Det betyder, at organisationen har relevant dokumentation, som Persondataforordningen foreskriver.

Firewall

En firewall sikrer organisationen mod utilsigtet indtrængen i virksomhedens netværk. Den forhindrer også brugerne i at besøge bl.a. kompromitterede hjemmesider. En firewall skal være let at sætte op og konfigurere. COMM2IG forhandler forskellige produkter og har specialister, der kan assistere med opsætning og konfiguration.

Admin by Request – Midlertidig fjernelse af ”lokal administrator”

Mange virksomheder vælger at fjerne muligheden for at medarbejderne kan være ”lokal administrator” på deres PC. Det betyder, at det kun er IT-afdelingen, der kan installere ny software. Med løsningen ”Admin by Request” er brugeren selv lokal administrator, men skal aktivt aktivere funktionen, når der er behov for dette. Herved tvinges brugeren til at reflektere over sine handlinger og således huske at sikre enheden.

Sikkerhedsuddannelse af din organisationen

Det bedste forsvar mod malware, sikkerhedsbrud, mv. vil altid være uddannelse af medarbejderne. COMM2IG tilbyder flere løsninger, der sigter mod at øge bevidstheden hos medarbejderne. Fx Sophos Phish Threat, hvor organisationen kan sende malware eller phishing e-mails ud til de ansatte, som vil blive uddannet, såfremt de klikker på links mv. i mailen. Den endelig rapport giver et godt billede af awareness-niveauet i virksomheden.

Sikkerheden på de mobile enheder

De data, som medarbejderne arbejder med på deres PC, ligger ofte også i mail-boksen på deres mobile enhed. Her ligger budgetter, salgstal og kundelister med personlige informationer. Hvis disse enheder glemmes og stjæles, SKAL organisationen kunne sikre, at data straks bliver fjernet. Lad en Mobile Device Management / Enterprise Mobile Management løsning (MDM/EMM) hjælpe din organisation med at håndtere de mobile enheder. Læs mere her.

Strategiske samarbejdspartnere

Nøglepartnere

Bitdefender, Cisco, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Palo Alto, Symantec, SonicWall.

En skræddersyet sikkerhedsløsning, alle kan finde ud af

Se case


Vil du vide mere?


Samir Maktabi
Solution Advisor, Head of EMM & Security


+45 60 43 34 12
Send e-mail

Jeg vil gerne vide mere

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste blogindlæg fra vores sikkerhedsspecialister

Læs indlæg