Vi sælger både livrem og seler.

Vi løfter sikkerheden af din infrastruktur med vores certificerede specialister i essentielle sikkerhedsløsninger

Beskyt infrastrukturen med fx firewalls, endpoints- og netværksbeskyttelse, email- og webfiltrering, samt multifaktor autentificering.

Vi kan rådgive dig om sikkerhed i og omkring de mobile enheder, awarenesstræning for brugerne, opsætning vs. GDPR, samt generel it- og datasikkerhed. Læs mere herunder eller kontakt vores specialister for en uforpligtende dialog.

Med en bred portefølje af markedets førende sikkerhedsleverandører hjælper COMM2IG dig med at finde relevante løsninger til sikring af din organisation. Vi rådgiver inden for bl.a. følgende områder:

  • Kryptering af organisationens data.
  • End Point-løsninger, EPP (det, vi i gamle dage kaldte antivirus).
  • Webfiltering af fx hjemmesider med indbygget malware.
  • E-mail filtrering, sikrer bl.a. mod utilsigtet at sende personfølsomme data ud af organisationen, men også mod at modtage malware mv. udefra.
  • Ransomware-løsninger, der yder den sidste sikkerhed, når malware alligevel trænger ind.
  • Firewall-løsninger til en eller flere lokationer.
  • Sikkerhed på laptops og mobile enheder (MDM/EMM)
  • Uddannelse af bruger mod malware, mv.

Endpoints og netværk

Lad os rådgive dig om bl.a. firewalls, switche, access points, netværket, endpoint beskyttelse (også servere), email- og webfiltrering, kryptering af harddisken på organisationens computere.

Multifaktor autentificering

Beskyt medarbejderne, adgang til systemer og den vitale infrastruktur med en ekstra sikkerhedsfaktor. Det kan være en sms, via en app eller en sikkerhedsnøgle. 2FA/MFA tilfører et sikkerhedslag i adgangen til din infrastrutur, der gør det så godt som umuligt for hackerne at komme ind via et phishingangreb.

Læs mere her

Virksomhedsdata på mobile enheder

Kan organisationen styre sikkerheden af data på de mobile enheder ved at adskille de private data fra organisationens data? Med en device management løsning kan man fx styre Windows, iOS, Android og Mac.

Awarenesstræning

Træn organisationens medarbejdere løbende i IT-og datasikkerhed. Medarbejderne er det svageste led i din infrastruktur og udsættes næsten dagligt for phishing angreb. Uddan dit personale i den proaktive sikkerhed så de kan gennemskue phisingangrebene.

Læs mere her

Få en gratis prøveperiode her

Undgå lokaladministratorer

Fjern ”lokaladministrator” rettighederne på medarbejdernes computere, herved sikrer organisationen sig mod at medarbejderne eller hackere inficerer infrastrukturen med malware, ransomware mv.

Læs mere her

Få en gratis prøveperiode her

Strategiske samarbejdspartnere

Nøglepartnere

Bitdefender, Cisco, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Palo Alto, Symantec, SonicWall.

En skræddersyet sikkerhedsløsning, alle kan finde ud af

Se case


Vil du vide mere?


Thomas Skovgaard Andersen
Head of Security


+45 42 55 54 43
Send e-mail

Jeg vil gerne vide mere

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste blogindlæg fra vores sikkerhedsspecialister

Læs indlæg