Vi hjælper med at kunne udnytte potentialet, når undervisning og teknologi mødes.

Det er vores overbevisning, at teknologiens muligheder vil styrke vores uddannelsessystem i en grad som, ikke har været mulig før.

COMM2IG er den største leverandør af computere til uddannelsesmarkedet, hvor vi implementerer og forankrer 1:1 løsninger helt ind i klasseværelset. Vi har bred erfaring inden for uddannelsessektoren og har leveret løsninger til blandt andet børneinstitutioner, folkeskoler, privat-, fri-, og efterskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser.

COMM2IG kan være med i hele processen. Vi hjælper med formulering af den overordnede strategi, valg og deployment af enheder og kompetenceudvikling af medarbejdere.

Derudover tilbyder vi forsikring, tyverimærkning, finansiering, as-a-service og drift-løsninger. Vi har desuden et program for genanvendelse af brugte enheder.

Det er vigtigt for COMM2IG at give skoler og uddannelsesinstitutioner mulighed for at vælge den teknologi, der passer bedst til skolens strategi og målsætninger. Derfor har vi valgt at fokusere på både Apple, Google og Microsoft, som repræsenterer 3 forskellige måder at opbygge et undervisningsunivers. Vi afholder jævnligt seminarer, inspirations- og studieture, hvor der er mulighed for at tilegne sig viden om de forskellige teknologier.

Strategiske samarbejdspartnere

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs om de seneste teknologiske nyheder inden for uddannelsessektoren fra vores egne Education-specialister

Læs indlæg