Selv den skarpeste kniv i skuffen, kan trænge til at blive slebet

Styrk personalets kompetencer med skræddersyede kurser og uddannelsesforløb

Overvejer du at tilegne dig superkræfter i Microsoft Power BI? Måske ikke, men det kunne være, at du ønskede en bredere forståelse for de mange muligheder i Microsoft Teams eller overvejede at uddanne dit personale i et nyt styresystem? Mulighederne er mange og udbuddet kan blive meget overvældende, men hos COMM2IG simplificerer vi processen og tilrettelægger kurser og uddannelsesforløb for dig og dit personale.

Vores strategiske tilrettelæggelse af kurser og uddannelsesforløb for medarbejderne skaber værdi for din forretning! Dine kollegaer formår at udvikle sig fagligt, og kan dermed bidrage med fornyet effektivitet eller innovativ tilgang til arbejdet i dagligdagen og på længere sigt.

Vi har samlet en liste over mulige kurser, der kunne være interessant for dig

Udover de klassiske IT-fag, tilbyder vi også at tilrettelægge kurser og uddannelsesforløb i fx personlig udvikling, ledelse, salg og marketing m.m. med vores samarbejdspartnere.

  • ITIL, Prince2, Lean Six Sigma og diverse projektledelse
  • Ledelse, kommunikation og personlig udvikling
  • Grafiske værktøjer fx Adobe Cloud-suite
  • Sociale medier og digitale trends

Giv dine medarbejdere adgang til en række e-learning kurser

Vi samarbejder bl.a. med Office til Alle, som har specialiseret sig i e-learning kombineret med online undervisning. På Office til Alle’s kursusportal finder du kurser i Microsoft 365 og Windows.

Kurserne er opbygget med korte seancer som samlet udgør et kursus, men det kan også bruges som et opslagsværk – ”Hvordan var det nu lige jeg gjorde det…”.

E-læringen understøttes fx af webinarer som ”Kom godt i gang med Teams møder”, ”Bliv effektiv med Outlook” m.m.

Udover standard indhold udarbejdes også kundespecifikke videoer, der understøtter brugen af produktivitetsapplikationer i jeres organisation. Kontakt Dennis Nørager for en demonstration af løsningen.

Få en smagsprøve på eksempelvis “introduktion til Teams” her.

Kontakt mig om kurser og uddannelse

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG sign seen from outside Kokkedal


Har du spørgsmål?


Dennis Nørager
Solution Advisor, Education


+45 53 77 97 00
Send e-mail