Gentænk måden, du arbejder på, med Microsoft 365 og Microsoft Teams

For de fleste organisationer giver det god mening at flytte dele af den eksisterende IT-infrastruktur ud i skyen. Vi hjælper dig sikkert og effektivt med Microsoft 365.

Mange virksomheder kan med fordel skrotte deres eksisterende IT-infrastruktur med tilhørende omkostningstung drift for at migrere til skyen, eller ”cloud” om man vil, og samtidig opnå bedre økonomi og øget produktivitet. Men hvilke migreringsværktøjer skal man som virksomhed vælge? Hvordan sikrer man, at eksisterende data ikke går tabt, og at medarbejderne tager de nye løsninger til sig?

COMM2IG`s konsulenter og rådgivere hjælper både mindre og større virksomheder med at migrere fra deres egne servere til skyen – Office 365 og Microsoft Azure.

Vi kan bidrage med værdifuld viden under hele processen frem mod en succesfuld implementering:

  • Inspirationsworkshop for IT samt LOB
  • Analyse af eksisterende infrastruktur og tilhørende anbefalinger ud fra ”Best Practice”
  • Projektplanlægning og projektledelse
  • Implementering og datamigrering
  • Undervisning og træning af medarbejdere.

Når projektet er afsluttet, ser vi det som vores fornemste opgave at holde vores kunder opdaterede med de sidste nye muligheder inden for cloud-teknologier, add ons og vedligehold. Vi tilbyder også at varetage den daglige drift af selve løsningen.

Microsoft 365

Som Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) kan COMM2IG hjælpe med rådgivning og implementering af Microsoft 365 på Microsofts samlede cloud suite af produktivitetsværktøjer.

Vores rådgivere og konsulenter tilbyder assistance på Office, SharePoint, Exchange, Teams, Yammer mm. Det gælder både i forbindelse med rådgivning og implementering og ved administration og indkøb af de valgte services i hele Microsoft 365 suiten.

Azure

Microsoft`s Azure-platform gør det muligt at afvikle forskellige systemer og applikationer i skyen, præcis som vi kender det fra et fysisk datacenter. Den store forskel er blot, at driften foretages af Microsofts datacentre på Microsofts Azure-virtualiseringsplatform.

Med Microsoft Azure betaler man som virksomhed kun efter forbrug, og dermed undgår man at skulle købe mere plads, end man bruger. Ganske som vi kender det fra et traditionelt fysisk datacenter.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Morten Dalsgaard
Business Manager, Microsoft Cloud


+45 88 41 87 78
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Book et møde angående

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste indlæg fra vores specialister i Microsoft-løsninger

Læs indlæg