Vi hjælper med at få styr på de mobile enheder.

Vi rådgiver om strategi, sikkerhed, hardware, operativsystem, Mobile Device Management og Enterprise Mobile Management.

Antallet af mobile enheder stiger støt, og flere og flere medarbejdere får frihed til selv at vælge enhed eller medbringe deres egen enhed (BYOD). Det skaber et øget behov for sikkerhed og overblik over de mange enheder, der har adgang til organisationens data.

Den øgede mobilitet stiller krav til organisationen om at kunne håndtere en bred vifte af de forskellige enheder på markedet og de tilhørende forskellige operativsystemer. Derudover skal lovgivningskrav såvel som interne sikkerhedspolitikker overholdes. Sidst men ikke mindst skal organisationens data sikres.

COMM2IG kan rådgive din organisation om:

  • Hvilken løsning passer bedst til jeres behov?
  • Valg af hardware. Skal det være en tablet eller en smartphone?
  • Hvilket operativ system skal vælges? (iOS, Android, Windows, MacOS)
  • Valg af MDM/EMM-løsning? (Mobile Device Management eller Enterprise Mobile Management – og hvad er forskellen?)
  • Sikker håndtering af organisationens data (DLP)

Mobile Device Management/
Enterprise Mobile Management

EMM dækker over håndtering af de mobile enheder (MDM), udrulning og håndtering af apps (MAM), containerisering af organisationens data (IM) mm. Med over 10 års erfaring og indsigt i mobilitet kan vores rådgivere sikre, at organisationen får en løsning, der håndterer de udfordringer, som organisationen har og måtte have. Vi tilbyder også at drifte vores kunders løsninger.

Mobility Workshop

Hvad siger lovgivningen? Hvordan sikrer vi vores data bedst uden at besværliggøre dagligdagen for vores brugere? Er Android-platformen sikker, og hvilken hardware-leverandør skal vi satse på? Hvad er best practise? COMM2IGs specialister stiller over 10 års erfaring og indsigt til rådighed for vores kunder i en 4 timers workshop. Kontakt os for at høre mere.

Sikkerhed på de mobile enheder

COMM2IG har en selvstændig division, der rådgiver og varetager sikkerhed på blandt andet mobile enheder. E-mails og vedhæftede dokumenter på en smartphone eller tablet udgør en stor sikkerhedsrisiko for organisationerne. Men også appware – altså apps som f.eks. Instagram og Facebook – beder om adgang til data på enheden, som ofte er fortrolig virksomhedsdata. Kontakt os, og hør, hvordan vi kan hjælpe din organisation med sikkerhed på de mobile enheder.

Apple DEP og Samsung KME

Apple og Samsung har begge løsninger, der gør det ganske let at indrulle organisationens mobile enheder i en EMM/MDM-løsning. Det betyder, at det bliver let at opsætte de mobile enheder, præcist som organisationen ønsker det. COMM2IG er autoriseret forhandler af både Apple DEP (Deployment Enrollment Program) og Samsung KME (Knox Mobile Enrollment).

Samarbejdspartnere

“COMM2IGs mobility-workshop gav os et fremragende beslutningsgrundlag for valget af en ny MDM-løsning: Deres struktur gjorde det muligt at sammenligne funktionaliteten i mange konkurrerende systemer og træffe et objektivt og sikkert valg.”

Anders Kjær, Teknisk leder
IT-afdelingen, Herning Kommune


Vil du vide mere?


Samir Maktabi
Solution Advisor, Head of EMM & Security


+45 60 43 34 12
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste blogindlæg fra vores specialister i Mobilitet

Læs indlæg