En fremtidssikret infrastruktur kan udvikles i takt med organisationens behov.

Vi kan hjælpe hele vejen. Fra strategi og design til implementering, drift og løbende optimering af løsningen.

Ændrede markedsvilkår og nye digitale muligheder stiller høje krav til it-afdelingerne: Der skal opbygges en infrastruktur, der kan imødekomme den stigende digitalisering af forretningen med brug af stadig flere applikationer og stigende mobilitet blandt medarbejdere. Samtidig skal du også sikre, at jeres opsætning til enhver tid overholder den gældende lovgivning.

Hos COMM2IG ser vi det som vores fornemste opgave at forstå vores kunders forretning og hvilken opgave, der ønskes løst i forbindelse med indkøb af nye servere, storage, backup og cloud-løsninger.

Det gør os i stand til at rådgive dig om de løsninger, der bedst passer til dine krav og forventninger til fremtiden. På den baggrund hjælper vi dig igennem den transformation, der skal til for at realisere den rigtige strategi for din virksomhed. Vi kan rådgive dig, uanset hvilket trin din infrastruktur befinder sig på, og hvordan det skal udvikles.

COMM2IGs infrastrukturarkitekter sikrer dig højt niveau af rådgivning, design og implementering af løsninger, hvad enten det er enkeltstående produkter eller hele datacenterløsninger. Hvis du har behov for at se tiden an, inden du beslutter dig for en ny løsning, kan du levetidsforlænge dit datacenter med en hardware-serviceaftale.

SDD & HCI

Software Defined Datacenter og Hyper Converged Infrastructure er forenkling og simplificering af dit datacenter: Du samler samtlige af de IT-komponenter, der er installeret i et Rack-skab i dag (Server, Storage, Backup mv.), på en eller flere standardservere. Det betyder, at du får en meget nemmere drift og et enkelt IT-miljø, der kan give dig store besparelser.

Storage

Vi skræddersyr storage-løsninger til private virksomheder såvel som til store Service Providers og offentlige organisationer med behov for opbevaring og backup. Med andre ord kan vi levere den løsning, der matcher dit storage-behov. Det kan vi, fordi vi har tætte partnerskaber med HPE, Dell Technologies, Lenovo & Hitachi Vantara. Vores løsninger omfatter Network Attached Storage (NAS), Storage Area Network (SAN) og FLASH-teknologier. De sætter os i stand til at imødekomme dine specifikke applikations- og performancekrav.

Server

Uanset om vi designer nye løsninger eller udskifter elementer i dit datacenter, er det altid vores mål at skabe sammenhæng, fleksibilitet og stabilitet. Vores højt certificerede infrastrukturkonsulenter er din sikkerhed for høj kvalitet og opdateret viden om markedsudviklingen. De er med fra rådgivning til konfiguration, implementering og vedligeholdelse af løsningen.

Netværk

Netværksløsninger er et vigtigt fundament i en IT-infrastruktur. En stabil, sikker og hurtig netværksløsning giver effektive brugere. Hos COMM2IG kan du trække på vores erfaring og blive rådgivet i markedets bedste løsninger, når du skal sammensætte din netværksløsning. Vi har flere gange leveret og implementeret trådløse netværk med flere tusinde brugere.

Backup

Vi tilbyder backupløsninger, hvor data ikke forlader jeres virksomhed, og hybride backupløsning med replikering af hele eller dele af jeres data i COMM2IGs sikre datacentre. Alt efter jeres sikkerhedsprocedurer, regler og ønsker, sætter vi den løsning op, der passer til jer. Vi skræddersyr desuden service- og supportniveauet. Det giver dig mulighed for at vælge alt mellem en “unmanaged løsning”, hvor du selv står for drift og overvågning, til en “managed løsning”, hvor vi drifter og overvåger.

COMM2IG leverer også en Backup as a Service løsning med en simpel forbrugsafregning (pr. GB/md). Installationen er hurtigt overstået, og som kunde kan man følge med i en portal, hvor man har sit eget login. Løsningen er certificeret i henhold til ISO27001 og begge datacentre er placeret på dansk jord.

Desuden kan COMM2IG med udvalgte partnere såsom Cohesity, tilbyde produkterne DataPlatform & DataProtect, der ved hjælp af kunstig intelligens kan håndtere de komplekse opgaver.

Disaster Recovery as a service

Hos COMM2IG oplever vi et stigende behov for backupløsninger, der kan kombineres med muligheden for at benytte egne backupdata hos os på en proaktiv og intelligent måde. Formålet med denne kombination er, at vi kan dække din organisations behov for ”business continuity”, der sikrer, at vi minimerer nedetiden – og maksimerer oppetiden. Vi understøtter disse behov gennem vores Disaster Recovery Center, hvor du kan starte serverne op, hvis der skulle forekomme en disaster. Dermed får du en løsning, hvor du opretholder de kritiske applikationers fortsatte drift.

Vigtigste Samarbejdspartnere

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Thomas Frost
Head of Data Center


+45 88 41 87 63
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs de seneste blogindlæg fra vores specialister i datacenter

LÆS INDLÆG