Vi designer effektive og nemme løsninger til din organisation med Apples produkter, udvalgte mobility partnere og COMM2IGs infrastrukturydelser.

Apple MacBook Pro and two Female in enterprise environment

Vi har altid for øje at skabe mobile løsninger, der gør medarbejderne produktive, uanset hvor de er.

Apple Enterprise er en forretningsenhed hos COMM2IG, hvor vi udelukkende leverer løsninger baseret på Apples hardware og software. Apples produkter er designet til at arbejde sammen uanset, hvor du befinder dig. Og i samarbejde med vores mobility partnere tilbyder vi applikationer, der skaber effektive løsninger til din forretning.

I COMM2IG har vi stor erfaring med implementeringer af iPad og Mac i både store og små virksomheder. Vi hjælper dig med at få den bagvedliggende infrastruktur på plads, så du får en skalérbar og fremtidssikret løsning. Desuden sørger vi for sikkerheden på enhederne, ligesom vi kan varetage alle praktiske og logistiske opgaver, så din enhed er helt klar til brug, når du modtager den.

Vi tilbyder også at drifte dine klienter og applikationer — og vi har fordelagtige recycling-programmer, når dit udstyr er udtjent. Læs mere om dine finansieringsmuligheder hos COMM2IG. Du kan også læse om, hvordan vi kan sammensætte en As-a-Service løsning med en pakke, hvor du betaler en fast pris pr. bruger pr. måned.

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail