Med Apples produkter, udvalgte mobility partnere og COMM2IGs infrastrukturydelser designer vi effektive løsninger til din organisation.

Apple MacBook Pro and two Female in enterprise environment

Vi har altid for øje at skabe mobile løsninger, der gør medarbejderne produktive, uanset hvor de er.

Apple Enterprise er en forretningsenhed hos COMM2IG, hvor vi udelukkende leverer løsninger baseret på Apples hardware og software. Apples produkter er designet til at arbejde sammen, uanset hvor du befinder dig. Og i samarbejde med vores mobility partnere tilbyder vi applikationer, der skaber effektive løsninger til din forretning.

I COMM2IG har vi stor erfaring fra en lang række implementeringer af iPad og Mac i både store og små virksomheder. Vi hjælper dig også med at få den bagvedliggende infrastruktur er på plads, så du får en skalerbar og fremtidssikret løsning. Vi sørger også for sikkerheden på enhederne, ligesom vi også kan varetage alle praktiske og logistiske opgaver, så din enhed er helt klar til brug, når du modtager den.

Vi tilbyder desuden at drifte dine klienter og applikationer, ligesom vi også har fordelagtige recycling-programmer, når dit udstyr er udtjent. Læs også mere om dine finansieringsmuligheder hos COMM2IG, eller hvordan vi kan sammensætte en As-a-Service løsning med en pakke, hvor du betaler en fast pris pr. bruger pr. måned.

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail