Har du det fulde overblik over organisationens licenser?

Vi hjælper dig med at få styr på alle dine licenser og samler dem i én portal, der giver dig fleksibilitet og det fulde overblik

I takt med at software kræver løbende vedligeholdelse, support og udvikling har vi været vidne til et paradigmeskifte i distributionen af software; fra at købe færdigudviklet software, køber vi nu en rettighed til at bruge det.

Den nye distributionsform har bl.a. betydet øget sikkerhed og flere funktionaliteter, men kan samtidig skabe et uoverskueligt landskab af licenser for vedkomne, der skal administrere flere brugere med behov for forskellige licenser.

Hos COMM2IG har vi gjort det nemt for dig at få styr på organisationens licenser via COMM2IGs Cloud Service Provider-portal (CSP). I portalen har du bl.a. mulighed for selv at tilføje, fjerne eller danne dig det fulde overblik over alle organisationens licenser ét sted.

Udover CSP-portalen, får du bl.a. adgang til nogle af markedets højest certificerede specialister i it-infrastruktur, der eksempelvis sikrer kosteffektiviteten af dine licenser og styrker produktiviteten af dine medarbejdere.

Vi kan eksempelvis rådgive dig i licenser til Microsoft Azure, – Enterprise, -365, TeamViewer, Adobe, Oracle m.m.

Nem licensstyring

CSP portalen giver dig mulighed for at tilføje eller fjerne licenser, og kan samtidig give dig overblikket over alle dine aktive licensaftaler. Du har med andre ord fuld kontrol over egen licensstyring.

Højtcertificerede specialister

COMM2IG har nogle af markedets højst certificerede specialister, der hjælper dig videre med en præcis behovsafdækkelse der sikrer kosteffektiviteten i din organisation.

SKI 02.06 Software

Som offentlig kunde har du mulighed for at købe dine licenser igennem COMM2IG. Vi er med på SKI-aftalen 02.06 software og kan besvare dine udbud i samarbejde med vores strategiske partnere.

Læs mere om vores løsninger indenfor Microsoft 365

Læs mere

Strategiske samarbejdspartnere


Vil du vide mere?


Mia Holm Rasmussen
Solution Advisor, Licens


+45 88 41 87 09
Send e-mail

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt