Glem alt om ransomware!

Undgå sikkerhedstrusler med Admin By Request og få fuld kontrol over dine systemer

Ingen organisationer ønsker, at hver enkel medarbejder er lokal administrator for egen arbejdscomputer, men alligevel er dette mere reglen end undtagelsen…

Oftes opstår der situationer hvor man som bruger har brug for at installere eller opdatere software, som kræver en administratorgodkendelse og her er det helt urealistisk for mange organisationer at stille en IT-medarbejder til rådighed hver gang.

Admin By Request er en sikkerhedsløsning, der minimerer risikoen for at brugerne potentielt installerer skadelig software på virksomhedens computere. Løsningen fjerner som udgangspunkt brugerens lokale administratorrettigheder og tillader brugeren at få rettighederne tilbage på forespørgsel under faste og dokumenterede rammer på både Windows og macOS.

Få meget mere end styring af administrator-rettigheder med Med Admin By Request:

  • Blacklist af programmer som aldrig må afvikles og whitelist af programmer som ikke kræver administratorgodkendelse
  • Geografisk lokation af enheder med integration til Google Maps
  • Filer, som brugere forespørger om at køre som administrator, scannes automatisk ved hjælp af flere virusscannere via cloud
  • Godkend brugernes forspørgsler på din iPhone eller Android-enhed
  • Nem opsætning af Admin By Request via cloud eller Active Directory

Admin By Request leveres som en service, hvor du får adgang til alle fremtidige opdateringer og features igennem dit abonnement.

i samarbejde med


Har du spørgsmål?


Thomas Skovgaard Andersen
Head of Security


+45 42 55 54 43
Send e-mail