Migrering og modernisering af din it-infrastruktur har aldrig været nemmere
— COMM2Cloud

Vi er specialister i cloud, og vores konsulenter, arkitekter og udviklere har flere års erfaring med at hjælpe store såvel som mindre virksomheder med en succesfuld Cloud-transformation.

Vores certificerede cloudspecialister kan hjælpe med cloudløsninger såsom Microsoft Azure (herunder Azure DevOps), Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), Kubernetes (K8s), Dynatrace og meget mere.

COMM2IG hjælper med alt fra at udbyde Cloudløsninger til modernisering af applikationer og alt derimellem. Vi har fokus på at forstå jeres behov og hjælper jer med at udforme den rette strategi, om det skal være migrering til Cloud eller applikationsmodernisering, så er vi med til at gøre Jeres Cloud-transformation til en succes.

Automatisk håndtering af infrastrukturen, så du kan efterleve lovkrav og løfte sikkerheden


Bliv introduceret til vores nyeste cloudløsning, Managed Azure Platform

Oplev et gennemarbejdet framework med COMM2Cloud

COMM2Cloud

Når man starter med at begive sin IT-infrastruktur ud i et Cloudmiljø eller skal benytte sig af cloudservices, så er det vigtigt at komme godt fra start. COMM2Cloud teamet tager udgangspunkt i best practice og identificerer de stakeholders, der skal involveres i projektet, for at komme bedst mulig fra start eller for at komme tilbage på rette spor.

Download vores flyer og læs mere om hvordan vi tager hånd om hele processen, når Jeres IT-infrastruktur skal transformeres.

Strategi & motivation

Med afsæt i organisationens behov og de motivationer der måtte ligge bag, hjælper vi Jer med at udforme den rette strategi.

Om I ønsker at lave Cloud Center of Excellence (CCoE) eller at implementere Azure DevOps i organisationen, så har vores specialister mange års erfaring med best practices og succesfuld understøttelse heraf.

Vi understøtter vores kunder med infrastruktur, applikation- og sikkerheds-assessments, så vores kunder kan træffe faktabaserede beslutninger.

Planlægning & Udvikling

Vi hjælper vores kunder med at bygge det rette fundament baseret på Azure Enterprise Scale Landing Zone, der sikrer governance, sikkerhed og cost-management på cloudplatformen. Er der ønske om migrering af workloads til Azure, eller applikations modernisering, har vores arkitekter og konsulenter mange års erfaring og arbejder ud fra et veldokumenteret framework.

Vi har stor fokus på øget automatisering og modernisering af applikationer. Derfor har vi udviklet fleksible moduler, som giver jeres organisation en hurtigere time-to-market.

Skulle I have brug for at få driftet eller vedligeholdt Jeres kode, kan vi også hjælpe med dette i vores Cloud Automation Team.

vedligeholdelse & adoption

Vi kan lave skræddersyet uddannelsesforløb, som tilsikrer at jeres organisation modnes til at arbejde med de nye teknologier, om det skulle være Azure, AWS, GCP, Azure DevOps, Kubernetes m.m.

Bliv inspireret af vores samtalevideoer fra vores COMM2Cloud team

Strategiske samarbejdspartnere

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Kristoffer Hasselholt Jensen
Head of Cloud


+45 50 10 11 00
Send e-mail

Vil du vide mere?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.