For english, please click here

Styr på hverdagen uanset hvor dine medarbejdere er i verden

Hos COMM2IG kan vi samle jeres indkøb af IT-udstyr på tværs af landegrænser. Så kan I opnå fordele såsom stordrift, standardisering af IT-udstyr, danske kontraktpriser og samtidig give jer et samlet overblik over jeres globale bestillinger. Alt sammen samlet på ét sted.

Gå ikke glip af COMM2IGs ekspertise, bare på grund af landegrænser.

Vi er eksperter i computere, tablets, telefoner, skærme, tastatur, mus og alt det andet, der skal til for at skabe en effektiv arbejdsplads.

Hos COMM2IG får du din egen faste kontaktperson. Det betyder, at vores rådgivning altid tager udgangspunkt i vores viden om dig og din virksomhed. Du får adgang til en specialtilpasset webshop, hvor der er nem adgang til dit indkøb af IT-udstyr.

Når du vælger COMM2IG som global IT-leverandør, kan du derfor være sikker på, at der er styr på dine medarbejders hverdag uanset hvor i verden de befinder sig.

logistik

Hos COMM2IG har vi indgået strategiske samarbejdsaftaler, så vi kan simplificere en kompliceret problemstilling, at få pakkerne fra A til B. Derfor kan du være sikker på, at dit IT-udstyr når frem til dine medarbejdere den dag de har brug for det.

bestillingsprocessen

På COMM2IGs webshop har i mulighed for at prædefinere specifikke produkter og pakker. Hertil kommer også oprettelse af flere brugere, der kan tilknyttes forskellige administratorer i de forskellige afdelinger, som kan godkende bestillingerne. COMM2IGs webshop kommer både i en dansk- og engelsksproget udgave. Samtidig kan angivelsen af valuta ske i enten danske kroner (DKK) eller i Euro (EUR).

Måtte I have et ønske om at integrere jeres bestilling af ordre hos COMM2IG via jeres eget system fx via SAP, kan vi også hjælpe med dette.

Udrulningsværktøj

Det traditionelle SCCM-system giver jer mulighed for at konfigurer klienterne efter jeres ønsker inden forsendelse til de ønskede lokationer.

Med Microsofts udrulningsværktøj Autopilot, har det dog aldrig været nemmere at klargøre og vedligeholde medarbejdernes computere. Her bliver computernes serienumre tilknyttet virksomhedens forhåndsdefinerede profiler, og ved første log-in vil computeren blive konfigureret efter virksomhedens eget ønske. Alt hvad medarbejderen skal gøre, er at pakke computeren ud af kassen og logge ind uanset lokation.

Udvalgte samarbejdspartner

Bliv kontaktet af vores specialister

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.


Har du spørgsmål?


+45 70 21 70 21
info@comm2ig.dk