Oplev en driftsløsning der sikrer og effektiviserer virksomhedens smartphones

Få en effektiv og sikker drift af organisationens smartphones

I samarbejde med nogle af markeds største smartphone producenter, har COMM2IG udviklet en helt ny og unik totalløsning for driften af smartphones.

Vi kalder løsningen Drift af Smartphones og den har til formål at aflaste it-afdelingen med drift og administration af smartphones, og samtidig give virksomhedens ansatte mulighed for at vælge den smartphone som de selv ønsker.

Med Drift af Smartphones får din organisation en løsning, der automatiserer og outsourcer håndteringen af medarbejdernes smartphones. Totalløsningen består af en række services, som I selv kombinerer så det lige præcis passer til jeres ønsker for hvad I selv vil håndtere internt, og hvilke opgaver I vil sende ud af huset.

Vælg de services, der giver værdi for din forretning

Mobile device management

COMM2IG tilbyder at hjælpe med opsætning af eksisterende Mobile Device Management-løsning så automatisering og sikkerhed er prioriteret.

indrulning af smartphones

Indrulningen af smartphones i organisationens MDM-løsning sikrer en automatisk opsætningen af de ansattes smartphones så snart de tænder for enheden og kobler til et netværk.

Helpdesk til Ansatte & it

Med helpdesk og brugersupport kan du uddelegere brugersupport fra jeres egen it-afdeling til COMM2IG. Det er ligeledes muligt at kombinere denne ydelse med en helpdesk til virksomhedens it-afdeling.

Asset registrering

COMM2IG sørger for asset registrering som en del af alle driftsløsninger. I har 100% styr på hvilke medarbejdere, som har hvilke telefoner, og COMM2IG opdaterer løbende jeres asset database hvor i bl.a. har adgang til informationer såsom hvilke enheder, der er udleveret til hvilke ansatte.

Når uheldet er ude

Skulle uheldet være ude, har de ansatte en række muligheder for at sende eller indlevere deres arbejdstelefoner til reparation og få en lånetelefon i mellemtiden. Samtidig har du også mulighed for at tilvæge on-site reparationer af smartphones.

Andre services

COMM2IG tilbyder også andre services såsom finansiering, returoptioner, All-Risk forsikring, bruttolønsordning montering af PanzerGlass på smartphones, udvidet garanti på smartphones m.m.

Book en uforpligtende samtale og bliv klogere på mulighederne

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail

i samarbejde med

Læs mere om driftsløsningen i vores bladrekatalog

Åbn katalog