Oplev en driftsløsning der sikrer og effektiviserer virksomhedens smartphones

I samarbejde med markedets største producenter, har vi udviklet en unik totalløsning for virksomheders drift af smartphones.

Vi kalder løsningen Drift af Smartphones, og den har til formål at aflaste it-afdelingen med drift og administration af smartphones, og samtidig give virksomhedens ansatte mulighed for at vælge den smartphone som de selv ønsker.

Med Drift af Smartphones får din organisation en løsning, der automatiserer og outsourcer håndteringen af medarbejdernes smartphones. Totalløsningen består af en række services, som I selv kombinerer, så det lige præcis passer til jeres ønsker for hvad I selv vil håndtere internt, og hvilke opgaver I vil sende ud af huset.

Fordele ved at outsource driften af smartphones i virksomheden

IT-afdelingen

Ved at outsource administrationen af arbejdstelefoner letter du arbejdsbyrden for IT-afdelingen og frigiver ressourcer til andre værdiskabende opgaver.

Virksomheden

Med udførlig og brugervenlig kommunikationspakke sikrer du en bred forståelse af konceptet blandt de ansatte, uden at det koster ressourcer for administrationen. COMM2IG står for kommunikationen med dine ansatte.

Ansatte

Gør virksomhed mere attraktiv som arbejdsplads for nye kandidater med et eftertragtet personalegode, og boost samtidig tilfredsheden blandt de ansatte med et eftertragtet personalegode, som både dækker virksomhedsrelaterede- og private behov.

Drift af Smartphones inkluderer en række services. Du tilvælger selv de services der giver værdi for din forretning.

  • Asset Registrering
  • Bruttolønsordning
  • Finansiering
  • Helpdesk til ansatte & IT
  • Indrulning af smartphones
  • Kommunikationspakke
  • Mobile Device Management
  • Reparationer On-Site & Udvidet Garanti
  • Returoptioner

Læs mere om alle services

Book en uforpligtende samtale og bliv klogere på mulighederne

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail

i samarbejde med

Læs mere om driftsløsningen i vores katalog.

Åbn katalog