COVID-19 information

COMM2IG opererer i en branche, hvor produkterne indirekte og direkte er nødvendige for aktiviteten i samfundet. Vores samfundsansvar og ikke mindst hensynet til vores kunders drift bevirker, at COMM2IG fortsat rådgiver kunder, leverer varer, ekspederer ordrer og opretholder et tilstrækkeligt beredskab.

COMM2IG følger de gældende retningslinjer fra myndighederne. Alle medarbejdere er nøje instrueret og arbejder om muligt hjemmefra. Særligt for vores konsulenter, interne som eksterne, har vi en tæt dialog for at sikre, at de konstant er opdaterede omkring anbefalingerne – både fra myndighederne og konkrete kunders særlige retningslinjer.

Situationen betyder også, at vi har instrueret alle medarbejdere til at suspendere fysiske møder i videst mulig omfang.

På vores lager foregår al aktivitet efter yderst skærpede retningslinjer: Alle indleveringer og udleveringer af varer sker udenfor lagerporten og med brug af håndsprit og god afstand mellem chauffør og lagermedarbejder.

Har du brug for at komme i kontakt med os uden for normal åbningstid, kan du forvente at få svar samme dag, hvis du udfylder nedenstående kontaktformular eller skriver til info@comm2ig.dk inden kl. 23.00.

Leveringsudfordringer

Den globale mangel på computerchips giver i øjeblikket store logistiske udfordringer. Vi er i løbende dialog med leverandører, producenter og kunder for at imødekomme fremtidige leveranceudfordringer.

Telefonisk Support

Smittespredningen i Indien går desværre ud over de leverandører, der benytter sig af indiske supportcentre. COMM2IG er opmærksom på problematikken og følger situationen tæt.

Kontakt os

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.