Cookie- og persondatapolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til give dig en bedre brugeroplevelse. Formålet med at bruge cookies er bl.a. hastighedsoptimering, trafikmåling, optimering af sidens indhold og i markedsføringsøjemed. Der anvendes tredjeparts cookies. Ved at klikke dig videre på www.comm2ig.dk accepterer du dette.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics og Booqable.

Persondatapolitik for COMM2IG

Generelt

COMM2IG indsamler og behandler personoplysninger, når du bruger vores hjemmesider comm2ig.dk og eshop.comm2ig.dk. Denne persondatapolitik forklarer dig, hvordan dine oplysninger er sikre hos COMM2IG, og hvordan vi behandler, indsamler og gemmer dine oplysninger.

Indsamling af personoplysninger

Ved dit besøg på comm2ig.dk og eshop.comm2ig.dk indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, herunder IP-adresse, din browser, dit netværks placering og information om din computer. Desuden bruges der cookies, som du kan læse mere om ovenfor.

Vælger du at modtage vores nyhedsbrev indsamler vi desuden dit navn og e-mail-adresse, oplysning om den IP-adresse, hvorfra tilmeldingen er foretaget samt eventuelt tlf. nr. og titel. Dette kræver skriftligt samtykke, som du til enhver tid kan trække tilbage ved at følge instruktionerne i nyhedsbrevet.

Ved at udfylde en kontaktformular eller ved tilmelding til et af vores arrangementer indsamler vi mobilnummer og stillingsbetegnelse.

Formål med indsamling

Vi indsamler personoplysninger for at kunne optimere din brugeroplevelse af comm2ig.dk og eshop.comm2ig.dk og for at kunne tilpasse målrettet markedsføring via e-mail-nyhedsbreve.

Indsamling af personoplysninger i forbindelse med nyhedsbrev er nødvendig for, at vi kan levere nyhedsbreve til dig med relevant indhold.

Indsamling af personoplysninger i forbindelse med arrangementer indsamles for at vi er i stand til at komme i kontakt med dig og med det formål at tilrettelægge indholdet af arrangementet efter titel på de personer der kommer.

Videregivelse af personoplysninger

Oplysninger som navn, titel, virksomhed/organisation, telefonnummer og emailadresse, og tlf. nummer kan videregives til samarbejdspartnere i forbindelse med afholdelse af arrangementer.

Personoplysninger kan videregives til eksterne partnere, der håndterer personoplysninger på vegne af COMM2IG, heriblandt Google, Campaign Monitor og Webmercs. Dette sker blandt andet for at kunne sikre driften af comm2ig.dk og eshop.comm2ig.dk, udføre målrettet markedsføring og for at kunne udsende nyhedsbreve. Der er indgået databehandleraftale med alle eksterne partnere, og ingen eksterne partnere må anvende personoplysninger til andre formål end dem, vi opstiller for dem.

Dine rettigheder

- Retten til indsigt i egne personoplysninger.

- Retten til berigtigelse af egne personoplysninger.

- Retten til sletning af egne personoplysninger.

- Retten til begrænsning af opbevaring af egne personoplysninger.

- Retten til indsigelse af egne personoplysninger.

- Retten til at tilbagekalde samtykke af egne personoplysninger.

- Retten til at klage til Datatilsynet.

Hvis du vil gøre brug af én eller flere af dine rettigheder, bedes du kontakte info@comm2ig.dk. Vær opmærksom på, at du ved kontakt skal kunne dokumentere, at du er den, du udgiver dig for at være.

Sletning af personoplysninger

Du kan til enhver tid slette cookies, hvis du ikke ønsker indsamling af personoplysninger via cookies. Du kan læse mere om vores brug af cookies ovenfor.

Oplysninger du har afgiver i forbindelse med din henvendelse, fx via kontaktformular, slettes efter 5 år, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre vi har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Kontakt

COMM2IG er ansvarlig for de personoplysninger, som indsamles på comm2ig.dk og eshop.dk og/eller via nyhedsbreve.

Har du spørgsmål til vores persondatapolitik, eller vil du kontakte os angående dine rettigheder, kan henvendelser rettes til:

COMM2IG A/S
Kokkedal Industripark 104
2980 Kokkedal
Telefon: +45 70 21 70 21
Email: info@comm2ig.dk.