Sorø Kommune valgte en løsning fra Nimble Storage

Vi har fået masser af plads, god performance og flere muligheder end tidligere. Ved at halvere antallet af enheder har vi firedoblet vores kapacitet, og performance er i top. Da vi fik et CPU-problem, tog Nimble Storage ansvaret på sig og hjalp os videre.

I 2014 stod Sorø Kommune over for at skulle udskifte sit storage-system. Det gamle var ved at være fyldt op, og Emil Nygaard, IT-driftsansvarlig for kommunen, havde hørt om Nimble Storage på et seminar og var blevet interes-seret i Nimbles koncept. Et halvt år efter var kontrakten underskrevet, og ved den efterfølgende implementering bemærkede Emil Nygaard, at det ikke kun var konceptet, der var anderledes – det var supporten også.

– Nimble Storage sendte en af deres egne teknikere, som satte løsningen op. Derved fik vi adgang til best practise i forhold til opkobling til netværk og VWware, som et andet firma hjalp os med. Det er meget utraditionelt. Jeg kender ikke til andre storage-leverandører, der sender deres egne teknikere ud, fortæller Emil Nygaard.

 

Det halve antal enheder firedoblede kapaciteten
Ved etableringen af Nimble-løsningen fik Sorø Kommune masser af plads, samtidig med, at man reducerede antallet af enheder radikalt.

Bedre mulighed for at følge performance
I forbindelse med udskiftningen af løsningen, har Sorø Kommune også fået langt bedre muligheder for at følge performance.

– Vi havde slet ikke adgang til de samme antal grafer og statistikker på de gamle systemer, som vi har på Nimble-løsningen. Nu kan vi følge perfor-mance meget nøje. Og vi kan blandt andet konstatere, at diskforsinkelsen ligger på under 1 ms, hvilket man skal betale rigtig mange penge for at få hos andre leverandører.

i samarbejde med

“Da vi fornylig havde brug for mere storage, valgte vi igen Nimble. Vi er glade Nimble-kunder.”

Emil Nygaard, IT-driftsansvarlig for Sorø Kommune