Nyt SAN er også en økonomisk og administrativ gevinst

Aarhus Techs storage-system var ved at være forældet og manglede kapacitet. Derfor slog IT Teamleder Lars Lisberg til, da han fik tilbudt HPE Nimble Storage på prøve, og det nye udstyr overgår hans forventninger.

Når COMM2IG sælger et storage-system, er det typisk med 3-5 års servicekontakt. Det giver god mening, for derefter er systemet så småt ved at være forældet, og det bliver sværere og dyrere at vedligeholde. På en erhvervsskole som Aarhus Tech med flere tusind elever og lærere er oppetid afgørende, så det nytter ikke, hvis en reservedel er svær at skaffe. Og jo mindre opmærksomhed, it-chefen behøver at ofre på storage, jo mere kan han optimere andre dele af det vitale it-system.

opgaven

IT Teamleder Lars Lisberg har ansvaret for en kompleks it-infrastruktur med fiberforbindelser fra Campus Nord i Aarhus ud til tusindvis af brugere, fordelt på flere skoler. Nogle løsninger som adgangskontrol og undervisningssystemer er on-site, andre er hostede og/eller i clouden. Og alt, hvad der ligger på brugernes pc’er, skal af sikkerhedshensyn helst være synkroniseret ned fra en server.

Processen

I samråd med COMM2IG fik Lars Lisberg HPE Nimble på prøve med 30 dages betænkningstid. En af fordelene ved systemet er enkel overførsel af data, så det var ikke nogen besværlig testinstallation. Og som Lars Lisberg selv formulerer det, er Nimble nærmest ”set and forget.”

løsningen

HPE Nimble Storage er et hurtigere system, og Aarhus Tech har fået øget kapaciteten væsentligt. Alligevel vælter det nye udstyr ikke Lars Lisbergs budget, for afskrivningen til systemet svarer stort set til udgiften til service på det gamle. Samtidig er der langt færre storage-diske og dermed en markant strømbesparelse.

Skulle Lars Lisberg få brug for den servicekontrakt, der selvfølgelig også fulgte med Nimble, er han helt tryg ved aftalen med COMM2IG, som han betegner som en effektiv og uformel samarbejdspartner.

partnere

“Det er lige før, jeg glemmer, at vi har et storage-system. Vi behøver kun at bruge ganske lidt tid på at vedligeholde det.”

Lars Lisberg, IT Teamleder, Aarhus Tech

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt


Vil du vide mere?


Thomas Frost
Solution Advisor, Data Center


+45 88 41 87 63
Send e-mail