Simpel og sikker håndtering af devices og filer

Autopilot og Intune for Education

Med Intune for Education og Windows Autopilot kan lærere og elever åbne computeren, logge sig ind og automatisk få opsat alle relevante politikker, indstillinger og apps. Det giver mere tid til undervisning og frigiver resourcer hos it-personalet. Læs mere om zero-touch management af devices her.

COMM2IGs løsningsarkitekter kan hjælpe jer sikkert gennem processen – startende med et parathedstjek og sikkerhedsanalyser og helt frem et færdigt setup, der sikrer elever og lærere den bedste oplevelse med Microsoft Education.

Sikre filer og compliant brug af Microsofts platform

Der er en stigende opmærksomhed fra lærere, skoleledere, IT-sikkerhedsansvarlige samt Datatilsynet, når det gælder sikker brug af teknologi i undervisningen, adgang til og behandling af personlige data. Det danske Microsoft Education team afholder løbende events om sikre filer, labels og kryptering – så tøv ikke med at række ud når sikkerhed og compliance fylder i jeres hverdag.

Denne vejledning er målrettet dig, der arbejder inden for skoleområdet og giver dig konkrete løsninger, du kan implementere med det samme.

Gør administration af enhed og app enkelt

Let administration

Effektiviser tilmelding, installation og administration af enheder i klasseværelser og de apps, som din skole allerede anvender.

Nem appinstallation

Installér apps hos elever og undervisere uden at røre deres enheder. Apps overføres til alle brugerens enheder, hver gang de logger på.

Personlige oplevelser

Giv hver elev en tilpasset læringoplevelse ̶ også på delte enheder.

Microsoft var løsningen til et moderne undervisningsmiljø med få it-ressourcer

Læs case

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Morten Dalsgaard
Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.