Microsoft finansiering

I stedet for at købe dine Windows-enheder kan du vælge at benytte dig af COMM2IG’s finansieringsmodel, der kan hjælpe dig med at få mest mulig værdi ud af dit it-budget.

Vi anbefaler, at du fastsætter en regelmæssig udskiftning af dit it-udstyr, så dit hardware ikke bliver forældet i forhold til at kunne køre de nyeste applikationer og inden udgifter til support og antallet af fejlmeldinger øges.

COMM2IG tilbyder en fleksibel finansieringsmodel

Med COMM2IGs fleksible finansieringsmodel får du over en periode på fx 36 måneder får stillet Windows-enheder til rådighed. Det mindsker behovet for likviditet.

Du kan få finansieret fra 10 og op til mere end 1000 PC’er. Aftalerne er meget fleksible og kan tilpasses dit behov for antal enheder og løbetid på aftalen.

Hvis du laver en aftale på 36 måneder betaler du under 100% af prisen for en PC og din udgift fordeles ud på 3 budgetår. Når perioden er udløbet, skal du enten returnere dine enheder til COMM2IG, eller du kan købe dem til den gældende markedspris for brugte enheder.

En kommune/skole vil typisk udlevere nye computere ved skolestart, mens returnering typisk foregår inden sommerferien. Der kan dog nemt opstå en situation, hvor man har behov for at trække perioden lidt længere, fordi der f.eks. er nye modeller på vej. Denne fleksibilitet vil være indbygget i aftalen, så aftalen fx ændres fra 33 til 36 måneder.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Morten Dalsgaard
Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00
Send e-mail

Jeg vil gerne vide mere

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.