Styrk den digitale omstilling med Microsoft

Medarbejdernes it-kompetencer betyder meget for en vellykket integration af it i skolen. Har I fingeren på den digitale puls?

Microsoft Education hjælper undervisere med at skabe gode læringsmiljøer og inkluderende undervisning – enkelt og sikkert.

Uanset om jeres organisation lige er begyndt på den digitale rejse eller er godt på vej, kan COMM2IG som Microsoft Global Training Partner hjælpe jer med at få maksimalt udbytte af hele platformen.

Vi kan hjælpe med implementeringen af Microsoft Education, og vi skræddersyer kurser i f.eks. Microsoft Teams for Education med udgangspunkt i jer og jeres situation, så I kan udnytte de mange muligheder i undervisningen.

Både undervisere og teknisk personale kan desuden deltage i online kursusforløb hos Microsoft ganske gratis. Se mere herunder.

MICROSOFT LEARN: TIL DIG, DER UNDERVISER

Dyk ned i et gratis univers af træning og professionel udvikling. Lær mulighederne at kende, øv dig i at bruge dem og få certifikat på dine nye kompetencer.
Læs mere

KURSUS: BRUG MINECRAFT I UNDERVISNINGEN

Hør om Minecraft Education og spillets særlige funktioner til undervisningsbrug – og lær, hvordan du kommer godt i gang med at bruge Minecraft i undervisningen.
Læs mere

Skal medarbejdernes it-kompetencer udvikles? Kontakt COMM2IG og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med Microsofts læringsteknologier.


Dennis Nørager
Solution Advisor, Education


+45 53 77 97 00
Send e-mail

Kontakt os

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.