Kom længere på din skoles digitale rejse med Microsoft

Hvordan går det med din skoles digitale rejse? Kører I med fuld fart på motorvejen eller trænger I til et kærligt skub? Måske et sted midt i mellem?

Lige meget hvor din skole er, er det altid vigtigt at tage den digitale puls på skolen. Microsoft tilbyder en række gratis muligheder for din skole, herunder digitale og fysiske kurser for lærere og ledelse. Vi rådgiver dig om, hvordan du bedst muligt kan sætte gang i digitale forandringer på din skole, og hvordan du kan understøtte eksisterende indsatser

Microsofts platform for samarbejde og kreativitet, Office 365 Education, er gratis for skoler. Hver lærer kan nemt samarbejde, og eleverne kan arbejde med dokumenter og filer i skyen. Derudover findes der nye værktøjer som Sway, Teams, OneNote Klassenotesbog, der vil sætte turbo på det digitale arbejde.

Vi har samlet en række links til interessante sites og Microsoftværktøjer  nedenfor.

Microsoft Educator Community

Microsoft Educator Community henvender sig både til skoleledere, undervisere, elver og studerende. Her kan du finde inspiration, produkter, kursusoversigt og meget andet, der kan hjælpe i den digitale omstilling.
Læs mere

Bliv skolens innovative underviser!

Se eksempler på innovativ undervisning fra de danske klasseværelser – og kom selv i gang i dit eget! Besøg siden og se fede videoer og online træninger, hvor der vises hvordan, danske lærere bruger Sway, Teams, OneNote mm.
Læs mere

Minecraft: Education Edition

Minecraft Education Edition fremmer kreativitet, samarbejde og problemløsning, hvor den eneste grænse er elevernes fantasi. Gå på opdagelse og lær hvordan du kan bruge Minecraft i undervisningen.
Læs mere

Her er links til to verdener til undervisningen, du kan bruge i undervisningenr:
Blokby i forandring – Upcycling
Blokby 2070 – En fremtidsdytopi i Minecraft

Kontakt os, og kom videre med din
skoles digitale rejse med Microsoft

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.