Sæt gang i kreativiteten med software fra Microsoft

Maksimer uddannelsespotentialet med komplette løsninger fra Microsoft.

Giv eleverne dynamiske oplevelser i og uden for klasselokalet med prisbilligt Windows-udstyr. Og find smarte løsninger til administration af skolens udstyr og tjenester, som holder skolen i drift og beskytter eleverne.

COMM2IGs rådgivere kan hjælpe dig med at få styr på indkøb af licenser. Hvilke licenser følger gratis med dine enheder, og hvilke aftaler skal øvrige licenser købes ind på?

Apps til din skole
Microsoft tilbyder en lang række Apps, der fremmer elevernes samarbejde, kreativitet og evne til at løse problemer.

Læs mere om en række udvalgte apps her.

Windows 11 til uddannelse

Nytænkt til en ny æra inden for digital læring, hvor Windows 11 hjælper med at udfolde hver elevs fulde potentiale via effektive værktøjer til at lære, samarbejde og skabe – alt sammen i et sikkert og pålideligt miljø. Læs mere.

Microsoft 365 til uddannelse

Giv undervisere muligheden for at udfolde deres kreativitet, fremme samarbejde, og sørge for en enkel og sikker oplevelse – samlet i én overkommelig løsning, som er skabt til uddannelse. Og når du køber Microsoft 365 til lærere, fakultet og personale, får elever og studerende gratis adgang. Læs mere om licensmulighederne her.

Office 365 til uddannelse

Office 365 arbejder som dig: overalt. Velkendte programmer og filer, som altid er tilgængelige og opdateret i realtid, således du kan sammensætte pensum nemt og uden problemer på Windows, Android, eller iOS, eller enheder. Få overblik over pakken her.

Microsoft Teams

Start dagen det rigtige sted! Der er mange programmer og platforme i spil i løbet af en skoledag – både for lærere og elever. Med Microsoft Teams for Education kan du få det fulde overblik over alle dine relevante platforme – simpelt, sikkert og gratis. Samtidig kan du spare tid og skabe et inkluderende læringsrum for alle elever, uanset hvor de er. Microsoft Teams kan samle alle videomøder, filer, hjemmesider (som fagportaler, læringsplat-forme og Aula), elevopgaver, chats, indsigt i elevernes deltagelse og meget mere – og kan tilgås lige på det device du har lyst til. Det nedsætter kompleksiteten i din skolehverdag.

Tager man udgangspunkt i Teams, vil lærere og elever altid have mulighed for at dele og samskabe, uden at skulle gemme, downloade, uploade og sende dokumenter frem og tilbage. Læs meget mere om Teams her.

Inkluderende læringsværktøjer

Læse- og skrivestøtte er vigtigt for mange elever – ikke kun ordblinde. Der findes mange gode værktøjer til at assistere netop disse elever, som giver mulighed for at skabe inkluderende og tilgængelig læring for alle. Alle disse værktøjer er allerede gratis og tilgængelige i Windows og på tværs af mange programmer, samt Edge browseren.

Læringsværktøjerne fokuserer på læsning, skrivning, matematik og kommunikation omfatter bl.a. følgende værktøjer:

  • Immersive Reader til oplæsning og læsefokus
  • Diktering til tale-til-tekst
  • Tekstforslag til skrivestøtte
  • Math Tools til matematikforståelse
  • Reading progress til at understøtte og følge læseudvikling

Du kan læse mere om de undbyggede læringsværktøjer her.

Minecraft: Education Edition og MakeCode

Minecraft: Education Edition er en særlig udgave af det populære spil med særlige funktioner og indhold til skolebrug. Det kan bruges i alle fag og udvikler også andre kompetencer som f.eks. samarbejde, kreativitet og kommunikation. Spillet kan bruges på klasse-niveau, i mindre elevgrupper eller af eleverne individuelt.

Der ligger meget materiale klar til brug, så det er let at komme igang – også hvis man som lærer aldrig har arbejdet med spillet før. Forløb og aktiviteter kan planlægges så du som lærer slet ikke behøver, at være i spillet selv. Eleverne kan nemlig selv oprette verdener og arbejde alene eller invitere andre ind.

Hvis du er nysgerrig på hvordan spillet virker, kan du tage et gratis online kursus her.

Lær og undervis som det passer dig

Langt de fleste apps og programmer i Microsoft 365 understøtter digitalt blæk. Dette gør det muligt for både elever og lærere, at give og modtage både undervisning og feedback, tage noter og samskabe lige som det passer den enkelte.


Vil du vide mere om licenser?


Mia Holm Rasmussen
Solution Advisor, Licens


+45 88 41 87 09
Send e-mail

Kontakt os, og sæt gang i
kreativiteten med Microsoft

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.