Sæt gang i kreativiteten med software fra Microsoft

Maksimer uddannelsespotentialet med komplette teknologiløsninger fra Microsoft.

Giv eleverne dynamiske oplevelser i og uden for klasselokalet med prisbilligt Windows-udstyr med pc’ens styrke og tablettens mobilitet. Og find smarte løsninger til administration af skolens udstyr og tjenester, som holder skolen i drift og beskytter eleverne.

COMM2IGs rådgivere kan hjælpe dig med at få styr på indkøb af licenser. Hvilke licenser følger gratis med dine enheder, og hvilke aftaler skal øvrige licenser købes ind på?


Apps til din skole
Microsoft tilbyder en lang række Apps, der fremmer elevernes samarbejde, kreativitet og evne til at løse problemer.

Læs mere om en række udvalgte apps her.

Windows 10

Windows 10 hjælper elever og undervisere med at udrette fantastiske ting. Med en håndtering af digital håndskrift og værktøjer til samarbejde, der er de bedste af sin art til at forbedre læringsresultaterne, er det den platform, som eleverne aldrig vokser fra.
Læs mere

Office 365 for Education

Samarbejd på alle enheder og platforme.
Lav din undervisningsplan med kendte programmer og filer, der altid er tilgængelige, og som bliver opdateret med det samme. Office arbejder som dig: overalt. Office 365 for Education passer til enhver Android-, IOS- eller Windowsenhed.
Læs mere

Mixed Reality med HoloLens

Microsoft HoloLens og Windows Mixed Reality forvandler abstrakte begreber til 3D-oplevelser i klassen, så eleverne kan undersøge tingene nærmere, se tydeligere og lære ved at prøve det selv.
Læs mere

Skype i klasseundervisningen

Inspirer den næste generation af verdensborgere ved at få direkte forbindelse til andre klasser og eksperter overalt i verden via Skype.
Læs mere

Sway til uddannelse

Opret og del interaktive klassematerialer, præsentationer, projekter og meget mere.
Læs mere

Overblik

Få overblik overblik over Microsofts produkter og software til uddannelse.
Læs mere

Mød Surface Go, bærbar power til klasseværelset!

Læs mere

Kontakt os, og sæt gang i
kreativiteten med Microsoft

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.