Sæt gang i kreativiteten med software fra Microsoft

Maksimer uddannelsespotentialet med komplette løsninger fra Microsoft.

Giv eleverne dynamiske oplevelser i og uden for klasselokalet med prisbilligt Windows-udstyr. Og find smarte løsninger til administration af skolens udstyr og tjenester, som holder skolen i drift og beskytter eleverne.

COMM2IGs rådgivere kan hjælpe dig med at få styr på indkøb af licenser. Hvilke licenser følger gratis med dine enheder, og hvilke aftaler skal øvrige licenser købes ind på?

Apps til din skole
Microsoft tilbyder en lang række Apps, der fremmer elevernes samarbejde, kreativitet og evne til at løse problemer.

Læs mere om en række udvalgte apps her.

Windows 11 til uddannelse

Nytænkt til en ny æra inden for digital læring, hvor Windows 11 hjælper med at udfolde hver elevs fulde potentiale via effektive værktøjer til at lære, samarbejde og skabe – alt sammen i et sikkert og pålideligt miljø. Læs mere.

Microsoft 365 til uddannelse

Giv undervisere muligheden for at udfolde deres kreativitet, fremme samarbejde, og sørge for en enkel og sikker oplevelse – samlet i én overkommelig løsning, som er skabt til uddannelse. Og når du køber Microsoft 365 til lærere, fakultet og personale, får elever og studerende gratis adgang. Læs mere om licensmulighederne her.

Office 365 til uddannelse

Office 365 arbejder som dig: overalt. Velkendte programmer og filer, som altid er tilgængelige og opdateret i realtid, således du kan sammensætte pensum nemt og uden problemer på Windows, Android, eller iOS, eller enheder. Få overblik over pakken her.

Microsoft Teams

Med Microsoft Teams har I alt samlet på ét sted: Planlæg undervisning og opgaver, samarbejd og del filer og få adgang til undervisningsmaterialer. Teams giver også det daglige arbejde et løft med adgang til Insights for skolen og undervisningen. Læs meget mere om Teams her.

Digitale læringsværktøjer

Microsofts læringsværktøjer er indbygget i de velkendte Microsoft 365 programmer og hjælper med at skabe forbedrede læse- og skrive-færdigheder. Der findes også værktøjer til øget matematikforståelse. Læs mere her.

Overblik

Få overblik overblik over Microsofts produkter og software til uddannelse. Læs mere
her.


Vil du vide mere om licenser?


Mia Holm Rasmussen
Solution Advisor, Licens


+45 88 41 87 09
Send e-mail

Kontakt os, og sæt gang i
kreativiteten med Microsoft

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.