Medarbejdernes it kompetencer – en af de vigtigste faktorer i en vellykket integration af IT i skolen.

Når Apple-teknologi i klasseværelset skal blive en succes, er kompetenceudvikling af ledere, lærere og pædagoger afgørende.

En succesfuld implementering af Apple-teknologi i skolen bygger på en række forudsætninger, hvoraf en af de mest centrale er kontinuerlig kompetenceudvikling. For at sikre den højest mulige kvalitet har COMM2IG indgået et partnerskab med Kompas, der er eneudbyder af Apple Professional Development i Danmark, Grønland og Island.

Kompetenceudvikling hos Kompas

Om Kompas

Kompas tilbyder procesbaseret kompetenceudvikling for hele organisationer – fra forvaltning og ledere til pædagoger, lærere og elever – der gennem en 1:1 implementering ønsker at åbne for helt nye pædagogiske muligheder samt understøtte hele skolens udvikling.

Alle forløb planlægges med udgangspunkt i de visioner og mål, der er bærende for den enkelte kommune/skole og trækker på erfaringer fra talrige projekter i både ind- og udland. Alle uddannelseskonsulenter er udvalgte praktikere, digitale frontløbere og dygtige didaktikere.

Kompas arbejder med en åben, projektbaseret tilgang til undervisningen, hvor læreren fungerer som facilitator, og hvor producerende elever har stor indflydelse på deres egne læreprocesser. Kompas workshops matcher de udfordringer, nutidens ledere, lærere, pædagoger og elever møder, når skole og samfund skal følges ad i en teknologisk udvikling.

Kompas blev grundlagt i 2012 og har siden kompetenceudviklet mere end 50.000 lærere og ledere i Danmark, Norge, Grønland og Island. Derudover bruges Kompaś konsulenter internationalt som inspiratorer og facilitatorer.


Vil du vide mere?


Thomas Bach Piekut
Pædagogisk konsulent


+45 26 79 61 16
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt