Finansier den nye iPad og andre Apple produkter, uden gebyrer og til 0% i rente!

Rentefri finansiering af Apple produkter, uden gebyrer, også af den nye iPad!

Frem til den 31. december kan COMM2IG igennem et samarbejde med Apple Financial Services tilbyde dig en finansieringsløsning, der passer til netop dine behov. Rentefrit og uden gebyrer!

Apple Financial Services holder din virksomheds omkostninger nede ved på forhånd at tage højde for Apple produkternes høje restværdi. Samtidig giver de fleksible opgraderinger dig fuld kontrol over fornyelsescyklus, og takket være klare og utvetydige vilkår er du sikret en enkel og behagelig oplevelse.

Hos COMM2IG kan du frem til den 31. december finansiere følgende Apple produkter til 0% i rente og 0 kr. i gebyrer:

  • MacBook Pro
  • MacBook Air 13″ med Retina-skærm
  • iMac og iMac Pro
  • Mac Pro
  • iPad, iPad mini, iPad Air og iPad Pro

Nyhed!

iPad
Nu er der endnu mere at falde for.

Lær, arbejd, spil og vær kreativ som aldrig før på den store, smukke 10,2″ Retina-skærm.1 Understøttelse af Smart Keyboard og Apple Pencil.2 Over en million tilgængelige apps i App Store, heriblandt Apple Arcade-spil. Kamera på begge sider. Wi-Fi og 4G LTE Advanced.3 Batteritid til en hel dag.4 Og den kommer med iPadOS, der åbner op for helt nye muligheder. Utrolig sjovt. Og utrolig meget iPad.

Se alle varianterne på vores shop.

2.399 kr.

Vejledende salgspris ex moms

Finansieringseksempler

ipad

Ønsker du at finansiere iPad baseres disse på en toårig leasingaftale, hvor du betaler to årlige afdrag. Ved det andet års afslutning har du mulighed for at returnere produktet eller benytte dig af købsoptionen for at eje produktet.

Ved det andet afdrag, bestemmer du selv om du vil returnere produkterne, eller benytte dig af købsoptionen for at eje produkterne, svarende til et tredje afdrag.

macbook

Ønsker du at finansiere MacBook baseres disse på en treårig leasingaftale, hvor du betaler tre årlige afdrag. Ved det tredje års afslutning har du mulighed for at returnere produktet eller benytte dig af købsoptionen for at eje produktet.

Ved det tredje afdrag, bestemmer du selv om du vil returnere produkterne, eller benytte dig af købsoptionen for at eje produkterne, svarende til et fjerde afdrag.

Produkt Pris (kr.) gebyr (kr.) rente åo (kr.)
iPad 2.999,- 0,- 0% 999,66
MacBook Pro 11.799,- 0,- 0% 2.949,-

Tilbuddet kræver bestilling af MacBook- eller iPad-enheder for minimum DKK 75.000 ekskl. moms. AppleCare kan tilføjes. Alle finansieringsløsninger forudsætter endelig godkendelse af kreditværdighed og udfyldelse af nødvendig dokumentation. Tilbuddet gælder kun i Danmark. Tilbuddet udløber den 31. december 2019. Apple Financial Services is powered by De Lage Landen Finans Danmark, filial af De Lage Landen Finans AB Sverige. Finance provided by De Lage Landen Finans Danmark, filial af De Lage Landen Finans AB Sverige, Vandtårnsvej 83 A, 2860 Søborg.

iPadOS. Det er ikke kun navnet, der er nyt.

iPadOS er bygget på samme fundament som iOS, men byder også på nye fantastiske muligheder og intuitive funktioner, der er særligt udviklet til iPads store skærm og alsidighed. Surfing som på en computer og en ny hjemmeskærm. Effektive apps udviklet til den store Multi-Touch-skærm. Enkel multitasking med intuitive bevægelser. Og mulighed for at trække og anbringe en fil med fingeren. iPadOS åbner op for helt nye muligheder på iPad.

Du skal have en 12,9" iPad Pro (3. generation) eller 11" iPad Pro for at lave Animoji og Memoji.

i samarbejde med


Kontakt din lokale account manager fra COMM2IG, og hør mere om mulighederne med Apple Financial Service.


+45 70 21 70 21
info@comm2ig.dk


Har du spørgsmål?


Bodil Osberg
Business Manager, Apple


+45 60 43 39 58
bos@comm2ig.dk

Apps kan hentes i App Store. Udbuddet kan variere. 1 Skærmstørrelse måles diagonalt. 2 Tilbehør sælges separat. Apple Pencil (1. generation) er kompatibel med 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro, 12,9" iPad Pro (1. og 2. generation), iPad Air (3. generation), iPad (7. generation), iPad (6. generation) og iPad mini (5. generation). Smart Keyboard er kompatibelt med iPad (7. generation), iPad Air (3. generation) og 10,5" iPad Pro. 3 Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced, 4G LTE og Wi-Fi-opkald er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg apple.com/ipad/LTE. 4 Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se apple.com/dk/batteries, hvis du vil have flere oplysninger.