Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at bruge Apple-enheder på arbejdspladsen


Enkelt, sikkert og med support fra COMM2IGs specialister.

Oplever du også et stigende pres for at tilbyde jeres ansatte Mac-computere og andre Apple-produkter, som skal integreres i virksomhedens eksisterende Microsoft infrastruktur?

Hos COMM2IG har vi sammensat en Task Force med specialister fra vores forskellige forretningsenheder, der kan hjælpe din organisation med at sammensætte en nem, sikker og skalérbar løsning til jeres Apple-enheder.

Vores Task Force består af personer med kompetencer inden for både Apple, Microsoft, sikkerhed, drift og support. Så er I sikre på, at I kommer hele vejen rundt om alle overvejelser i forhold til, hvor I står i dag, og hvad I skal gøre fremadrettet.

Fem enkle skridt til Mac i jeres virksomhed
— Det kræver kun fem enkle skridt at komme i gang

1 - Rådgivning

Med vores Task Force har du mulighed for at afdække spørgsmål og ønsker til jeres IT-infrastruktur, uanset om der er tale om en mindre eller større virksomhed. I får adgang til specialistviden og mange års erfaring, der giver jer nuancerede svar på mulighederne og udfordringerne, der måtte være i jeres nuværende og/eller ønskede set-up.

2 - Analyse

Få vores specialister til at gennemgå jeres infrastruktur sammen med jeres IT-afdeling. Vi gennemgår paratheden i udrulningen, administrationen og driften af Apple-enheder i organisation. Vi kigger på:

  • Nuværende administrationsværktøjer
  • Directory tjenester
  • Netværks- og clouddrev
  • Single Sign-On og særlige sikkerhedspolitikker
  • Printer-, netværks- og WiFi-opsætning
  • Interne og eksterne applikationer

3 - Implementering

Alt efter virksomhedens ønsker og behov, vil vores løsningsarkitekter implementere den bedst mulige konfiguration. Både i forhold til at løfte sikkerheden, og ved at gøre administrationen af Apple-enhederne nem.

COMM2IGs fornemmeste opgave er at give dine medarbejdere den bedste oplevelse på Mac. Mac-enhederne skal være er klar til brug, så snart de modtages — og det er uanset, hvor i verden de befinder sig.

4 - Drift

Ønsker jeres IT-afdeling at outsource driften af dele eller hele infrastrukturen, løfter vores specialister opgaven uanset miljø.

5 - Support

Med en supportaftale får din virksomhed adgang til COMM2IGs servicedesk og en række andre serviceydelser, som sikrer dig de bedste forudsætninger for driften af Apple-enheder. COMM2IG supporterer også elementer i jeres infrastruktur, herunder Microsoft 365, on- og offboarding af medarbejdere og meget mere.

Ring eller skriv til Bodil Osberg, hvis du vil vide om implementering af Apple-enheder i jeres infrastruktur.

COMM2IG employee portrait


Bodil Osberg
Business Manager, Apple


+45 88 41 87 26
Send e-mail

Skift til Mac.
Tidspunktet har aldrig været bedre.

Oplev den utrolige ydeevne i Mac. Med den revolutionerende power fra Apples chips, det lynhurtige SSDlager og de smukke skærme kan du gøre mere, skabe mere og spille mere end nogensinde før.

Vil du vide mere?

Få mere at vide

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs mere om vores forretningsenhed Apple Enterprise, der via dedikerede specialister designer og leverer de bedste løsninger baseret på Apples produkter

Apple enterprise