Vi har gjort det nemt for dig og dine medarbejdere at bruge Mac på arbejdspladsen


Enkelt, sikkert og med support fra dygtige specialister i alt fra Apple

Hos COMM2IG har vi stor erfaring med implementeringen af Mac i virksomheder. Vores Apple-specialister hjælper IT-afdelingen med at få styr på infrastrukturen, så virksomheden får en nem, sikker og skalerbar løsning til glæde for både medarbejdere og IT.

Vi understøtter en Mac-strategi hele vejen rundt — fra finansiering, indkøb, serviceaftaler og logistik til rådgivning, opsætning, administration og support. Jeres IT-afdeling og medarbejdere får ét single point of contact, hvilket effektiviserer medarbejderne og nedbringer bekymringerne.

Mangler du inspiration til, hvorfor du bør tilbyde Mac til dine ansatte? Længere nede på siden kan du læse 11 gode grunde til at udstyre dine medarbejdere med en Mac.

Skab et solidt fundament for håndteringen af Mac i organisationens infrastruktur

Apple sundhedstjek

Få vores Apple specialister til at gennemgå jeres infrastruktur sammen med jeres IT-afdeling. Med et Apple sundhedstjek gennemgår vi paratheden, udrulningen, administrationen og drift af Apple-enheder i organisation, med henblik på:

  • Nuværende administrationsværktøjer
  • Directory tjenester
  • Netværks- & clouddrev
  • Single Sign-On og særlige sikkerhedspolitikker
  • Printer-, netværks- og WIFI-opsætning
  • Interne og eksterne applikationer

Administration

Alt efter virksomhedens behov kan vores løsningsarkitekter skræddersy den bedste opsætning i forhold til virksomhedens behov for administration. Og du vil opleve at Mac-enhederne er klar til brug, så snart dine medarbejdere modtager den — og det er uanset hvor i verden de befinder sig.

Skal Apple-enhederne administreres i en nuværende administrationsløsning fra Microsoft Intune? Vi har ekspertisen til at opsætte og konfigurere Microsoft Intune bedst muligt, så I får en samlet løsning til alle virksomhedens enheder — også dem fra Apple.

360° Apple Support

Skulle medarbejderne på Mac få brug for support, så sidder vores supportafdeling klar til afhjælpe udfordringerne. Vores supportafdeling er åben alle ugens hverdage fra kl. 08:00–16:00.

Læs mere om vores 360° Apple Support her.

Udvalgte partnere i administrationsløsninger

Mac.
Høj ydeevne ligger til familien.

Mac får superkræfter fra Apples M-chips og har utrolig ydeevne, fantastisk batteritid samt strålende skærme, professionelle porte og lynhurtig SSD-lagerplads.

Vil du vide mere?


Har du spørgsmål angående Mac?


Nikolaj Jonsson
Solution Advisor, Apple


+45 88 41 87 74
Send e-mail


Har du spørgsmål angående administration og drift?


Martin Salbæk
Solution Architect, Apple


+45 53 77 97 36
Send e-mail

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål angående finansiering?


Bodil Osberg
Business Manager, Apple


+45 88 41 87 26
Send e-mail


Har du spørgsmål angående support?


Amar Omercajic
IT-chef


+45 40 40 89 74
Send e-mail

Få mere at vide

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs mere om vores forretningsenhed Apple Enterprise, der via dedikerede specialister designer og leverer de bedste løsninger baseret på Apples produkter

Apple enterprise