Apple MacBook Pro and male in enterprise environment

Et solidt administrativt fundament er en vigtig forudsætning for en god implementering

I COMM2IG har vi stor erfaring med at implementere Apple-enheder i Enterprise-miljøer, som er baseret på Windows, således at Mac, iPad, iPhone og Apple TV, er integrerede ind med resten af organisationen og fuldt ud lever op til organisationens sikkerhedskrav og krav til funktionalitet.

Kort sagt kan vi hjælpe jer med at lave en løsning, der binder alle enheder sammen med jeres infrastruktur. Løsningen vil samtidig understøtte den enkelte brugers oplevelse, arbejde, fleksibilitet og ønske af services og apps – uden at kompromittere datasikkerhed og skalérbarhed.

 

COMM2IG har fokus på at øge medarbejderens effektivitet — hermed også at give medarbejderen adgang til de værktøjer som han/hun arbejder bedst med. På den måde øges effektiviteten hos virksomheden gennem større medarbejdertilfredshed.

For at få det bedst mulige projektforløb anbefaler vi at gøre sig klart, hvad virksomheden skal opnå med projektet. Så har vi det optimale grundlag for størst mulig succes. Apple har desuden oprettet DEP og VPP, for at lette implementeringen af Apple-enhederne.

Apple Business Manager

For at lette administrationen af Apple-enheder, har Apple oprettet Apple Business Manager, som er en portal, der skal gøre administrationen af Apple-enhederne lettere. Gennem dette bliver jeres Apple-enheder automatisk tilmeldt administrationsløsningen (MDM-løsningen – se herunder). Det gør det let at installere programmer.

Apple Business Manager er stedet for DEP og VPP. Så har man ikke allerede dette, kan ansøgning indsendes via dette link.

Device Enrollment Program (DEP)

DEP (Tilmeldingsprogram for Apple-enheder) er et program, som giver mulighed for at en iPad/iPhone/Mac/Apple TV, automatisk bliver tilmeldt organisationens MDM-løsning. Det betyder, at enheden bliver konfigureret med de indstillinger og indhold man ønsker alt efter, hvilken bruger der logger ind på den. Desuden sikrer DEP at brugeren ikke kan melde sin enhed ud af MDM-løsningen. Hvis enheden bliver nulstillet, bliver den automatisk tilmeldt igen.

Vores leverandørnummer er: 5C68020 (husk det store ‘C’ når det indtastes).

Volume Purchase Program (VPP)

VPP gør at organisationen kan indkøbe både gratis, betalings-apps og iBooks i større mængder. Igennem VPP-programmet kan apps købes som licenser, der sikrer at ejerskabet bliver hos virksomheden og kan genbruges fra enhed til enhed.

En del af planlægningen i projektet omhandler kortlægning af, hvilke apps brugerne skal anvende. På denne måde bliver apps integreret datamæssigt til håndteringen af virksomhedens data uden at strømme ud i medarbejderens egne apps. Der kan også være lovgivning man ønsker at leve op til, der skal tages i betragtning.

Mobil Device Management (MDM)

MDM-systemet er det administrative system, som gør det muligt at administrere Apple-enhederne i et samlet system, der omfatter disse enheder. Der findes mange forskellige MDM-systemer på markedet. Typisk kan der vælges imellem at have løsningen på egne servere, eller have den hostet i skyen (SaaS). MDM er en forudsætning for at gøre brug af DEP og VPP. I COMM2IG er vi specialister indenfor flere forskellige MDM-systemer og kan rådgive dig omkring, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.

Der er mange kombinationsmuligheder omkring funktionalitet og sammensætning når der skal træffes beslutning om valg af MDM-løsning. Så tag kontakt til vores konsulenter, hvis I går med tanker og ønsker til en særlig løsning som skal tilgodese netop jeres behov.

Vil du vide mere om, hvad vi tilbyder af MDM-løsninger til flere platforme, kan du læse mere under vores forretningsområde Mobilitet.

MICROSOFT INTUNE

Skal Apple-enhederne i jeres virksomhed administreres i en nuværende administrationsløsning fra Microsoft Intune?
Vi har ekspertisen og certificeringerne til at konfigurere og vedligeholde Microsoft Intune bedst muligt, så I får en samlet løsning til virksomhedens mange enheder — også dem fra Apple.

MOSYLE & JAMF

Ved at administrere dine Apple-enheder i Mosyle eller Jamf kan vores Solution Architects hjælpe dig med at få det bedste ud af dine Apple-enheder fra centralt hold. Via COMM2IGs partnerstatus, får du endda licenser til markedets bedste priser.

Udvalgte samarbejdspartnere i administrationsløsninger


Vil du vide mere om administration og drift?


Martin Salbæk
Solution Architect, Apple


+45 53 77 97 36
Send e-mail


Vil du vide mere om Mac i Microsoft Intune?


Pelle Jespersen
Solution Architecht, UEM


+45 53 77 97 07

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs mere om hvordan vi kan understøtte brugen af Mac i din virksomhed

Læs mere