Udnyt værdien i dit brugte iOS udstyr.

COMM2IG tilbyder at hjælpe dig med at udnytte værdien i dit brugte iOS udstyr, som kan være mange penge værd.

Vi har udarbejdet tre forskellige recycle løsninger, som du kan vælge mellem, alt afhængig af hvad der passer bedst til dig og din organisation.

COMM2IG køber dine brugte iOS enheder

Ved denne løsning køber COMM2IG kort og godt jeres brugte iPads og Macs.

Kontakt os og få en aktuel dagspris på dine brugte enheder.

Brugeren overtager egen enhed

Vi kan tilbyde, at medarbejdere og elever kan købe deres egne enheder, hvilket gør det både økonomisk fordelagtigt, sikkerhedsmæssigt korrekt og tidsbesparende for alle partere. Denne recycle-løsning er også med til at sikre virksomhedens grønne politik og gøre genbrug nemt og effektivt for jer.

Medarbejdere får mulighed for at overtage egne enheder til en god markedspris, og både den økonomiske og administrative transaktion er administreret via COMM2IGs bestillingsportal. COMM2IG løfter købeloven, og jeres organisation skal ikke tage ansvar vedr. salg til ”forbruger”.

Salg af iOS enhed på anskaffelsestidspunktet

Enhederne sælges ved anskaffelsen og afregnes til forud aftalt pris efter ca. 36 måneder. Der kan aftales en ramme på f.eks. 33 til 39 måneder, såfremt der er behov for fleksibilitet i forhold til, hvornår enheder skal returneres. Dette er for at minimere investeringsrammen, men likviditeten belastes stadig, da der først afregnes ved aflevering af enheder.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bodil Osberg
Business Manager


+45 60 43 39 58
Send e-mail

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Emner

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.