Kom hele vejen rundt om din Apple løsning med 360° infrastruktur-support af dygtige Apple-specialister.

Med en service- og supportaftale får din virksomhed adgang til COMM2IGs servicedesk og en række andre serviceydelser, som sikrer dig de bedste forudsætninger for driften af dine Apple-enheder. Udover Apple-enheder, supporterer vi også elementer i jeres infrastruktur, herunder Microsoft 365, drift af administrationsløsninger, on- og offboarding af medarbejdere og meget mere.

Sammen med COMM2IG får du ét fast sted at henvende dig, hvis du skulle opleve udfordringer. Du får adgang til vores dygtige specialister og supportmedarbejdere i alle ugens hverdage mellem 08:00–16:00, eller efter aftale.

Vi understøtter en Apple-strategi hele vejen rundt — fra finansiering, indkøb, serviceaftaler og logistik til rådgivning, opsætning, administration og support. Jeres IT-afdeling og medarbejdere får ét single point of contact, hvilket simplificerer jeres IT, effektiviserer medarbejderne og nedbringer bekymringerne.

Administration af Apple-enheder

Hvorfor administration?

Der er mange grunde til at administrere sine enheder. Set fra IT-afdelingen handler det om at beskytte virksomhedens data, og gøre IT-værktøjer automatisk tilgængelige for medarbejderne. Samtidig kan et setup af administrationen også være en forsikring for medarbejderne om at private- og arbejdsrelaterede data ikke bliver filtret ind i hinanden.

Microsoft Intune

Skal Apple-enhederne i jeres virksomhed administreres i en nuværende administrationsløsning fra Microsoft Intune?

Vi har ekspertisen og certificeringerne til at konfigurere og vedligeholde Microsoft Intune bedst muligt, så I får en samlet løsning til virksomhedens mange enheder — også dem fra Apple.

Mosyle & Jamf

Ved at administrere dine Apple-enheder i Mosyle eller Jamf kan vores Solution Architects hjælpe dig med at få det bedste ud af dine Apple-enheder fra centralt hold. Og via COMM2IGs partnerstatus, får du endda licenser til markedets bedste priser.

Udvalgte samarbejdspartnere i administrationsløsninger

Vi designer også effektive sikkerhedsløsninger til Apple-platformen, uden at det går på kompromis med medarbejdernes produktivitet.

Udvalgte sikkerhedspartnere

Vil ud vide mere?


Vil du vide mere om administration og drift?


Martin Salbæk
Solution Architect, Apple


+45 53 77 97 36


Vil du vide mere om Mac i Microsoft Intune?


Pelle Jespersen
Solution Architecht, UEM


+45 53 77 97 07


Vil du vide mere om supportaftaler?


Amar Omercajic
IT-chef


+45 40 40 89 74

Apple MacBook Pro and two Female in enterprise environment

Vil du vide mere?

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.

Læs mere om hvordan vi kan understøtte brugen af Mac i din virksomhed

Læs mere