Apple finansiering

I stedet for at købe dit Apple udstyr kontant, kan du vælge at benytte dig af finansiering

Med COMM2IGs fleksible finansieringsmodel får du over en periode på f.eks. 36 måneder stillet iPads og Macs til rådighed. Det mindsker behovet for likviditet.

Du kan få finansieret fra 10 til mere end 1000 enheder. Aftalerne er meget fleksible, og kan tilpasses dit behov for antal og løbetid på aftalen.

Hvis du laver en aftale på 36 måneder, betaler du under 100% af prisen for en enhed — og din udgift fordeles ud på tre budgetår. Når perioden er udløbet, skal du enten returnere dine enheder til COMM2IG, eller du kan købe dem til den gældende markedspris for brugte enheder.

 

Der kan dog nemt opstå en situation, hvor man har behov for at trække perioden lidt længere, fordi der f.eks. er nye modeller på vej. Denne fleksibilitet vil være indbygget i aftalen, så du f.eks. kan ændre finansieringsperioden fra 33 til 36 måneder.

Fordele ved finansiering

Fordel dine udgifter ud på to eller tre budgetår:

  • Mindsker behovet for likviditet
  • Betal under 100% for 36 måneder
  • Frit valg om man vil overtage efter endt finansiering

fleksible tidsrammer

Ved finansiering hos COMM2IG har I mulighed for selv at aftale finansieringsperioden. På den måde kan I tilegne jer en fleksibilitet, der er optimal for lige netop jer.

COMM2IG employee portrait


Vil du vide mere?


Bosil Osberg
Business Manager


+45 88 41 87 26
Send e-mail

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Vi gør dig opmærksom på, at COMM2IG opbevarer dine data i 365 dage hvorefter disse data bortskaffes automatisk, såfremt at disse forbliver på en inaktiv liste. Du kan læse mere om COMM2IGs persondatapolitik her.