Økonomielev til IT-forhandler

COMM2IG søger økonomielev til hovedkontoret i Kokkedal.

Som økonomielev hos COMM2IG bliver du en del af et erfarent team, som består af 7 kolleger. Vi sidder i et storrum og du vil derfor naturligt opleve megen dynamik og samspil — og blive knalddygtig til dit fag. Samtidig er der god mulighed for at COMM2IG kan tilbyde dig fast ansættelse efter endt elevtid.

Du får indblik i stort set samtlige operationelle opgaver i vores bogholderi, herunder debitor-, kreditor- og finansbogholderi, oprettelser i vores systemer, konteringer og bogføringer. Samtidig vil du deltage ved afstemninger i forbindelse med vores måneds, kvartals- og årsafslutninger.

HVEM ER DU?

Du er struktureret, har flair for tal og du stiler konstant efter at blive endnu bedre. Som menneske er du positiv, initiativrig, ansvarsbevidst og så har du masser at gå-på mod. Du er en blæksprutte, hvad angår veksling mellem selvstændigt og team-præget arbejde — da dette vil variere. Endelig har du et skarpt øje for detaljer, og du kan se fordelene ved at en elevuddannelse hos COMM2IG.

Vi forestiller os at du har bestået HHX eller tilsvarende uddannelse med et godt resultat. Har du erhvervserfaring fra et fritidsjob eller lignende vil det være en stor fordel.

PRAKTISK INFORMATION

Elevpladsen er til besættelse fra juli 2024. Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Regnskabschef, Birgit Knudsen på +45 20 67 66 96.

OM COMM2IG

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur med et komplet udvalg af løsninger. Vi er ca. 150 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange erhvervskunder og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle. Vi lægger vægt på et højt engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Arbejdsmiljøet videreudvikles hele tiden, så arbejdspladsen forbliver moderne, fleksibel og tryg.

Vi bor i dejlige lokaler i Kokkedal med egen kantine, mange fælles aktiviteter, fitnesslokale, fredagstræning- og morgenmad, personaleforening, massage- og frugtordning mv.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Birgit Knudsen
Regnskabschef


+45 20 67 66 96
bk@comm2ig.dk