Microsoft Business Manager med stor teknisk viden til vores kontor i Kokkedal

Kan du navigere i spændingsfeltet mellem teknik og salg? Vil du bruge og videreudvikle dine faglige kundskaber? Vil du med ombord hos Danmark ”måske” bedste IT-leverandør? – så er COMM2IG en mulighed.

COMM2IG har mange hyldevarer og vi tilbyder et næsten komplet udvalg af IT-løsninger, så vi kan matche langt de fleste behov blandt vores kunder. De seneste år har COMM2IG oplevet stor succes og en øget efterspørgsel efter vores mange forskellige kompetencer. COMM2IG omsætter for over 1 mia. kroner årligt og på kundelisten figurerer flere af landets største private og offentlige virksomheder, hvor kvalitet og høj service er en selvfølge.

Vi er 135 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal samt Aarhus og Svenstrup nær Aalborg. Hos COMM2IG arbejder vi dedikeret for at opretholde et unikt arbejdsmiljø, hvor højt engagement, faglig stolthed og godt humør er hverdag.

JOBPROFIL

Du indgår i en aktiv og professionel afdeling hos COMM2IG, hvor fokus er rettet mod konsulenter, services og cloud-løsninger. Din kontaktflade bliver stor og du kommer til at fungere som en slags bindeled mellem kunder og internt salg, hvor din rolle ofte er ledende og det er dig som driver processen og samarbejdet.

Blandt dine primære ansvarsområder er scoping og gennemførelse af udvalgte ”komplekse” it-projekter samt presales-aktiviteter; fx med Microsoft og Microsoft Cloud Services.

Som person forstår du at sætte dig ind i kundens behov og levere god rådgivning på baggrund af din viden om IT- infrastruktur. Du vil bevæge dig i et miljø med konstante forandringer og møde mange spændende udfordringer i hverdagen. Dine solide kompetencer, din gode forretningsforståelse og dit store overblik hjælper dig godt på vej til at opnå succes.

Dine kompetencer og din person
 • Du er erfaren med en solid IT-viden og du kan tænke kommercielt
 • Du kan dokumentere din faglighed
 • Du er udadvendt og en udpræget teamplayer
 • Du er eminent til networking; såvel internt som eksternt
 • Du er selvstændig og din tilgang er professionel og opsøgende
 • Du er struktureret, positiv, vedholdende, troværdig og fyldt med energi

COMM2IG tilbyder
 • Et spændende selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel og moderne arbejdsplads med en familiær kultur
 • Smilende, nærværende og kompetente kollegaer
 • Attraktiv lønpakke efter dine kvalifikationer
 • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, god kantine, personalegoder m.v.

Sådan søger du jobbet

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte kontakte regionsdirektør Kenneth Svensson på +45 23 89 61 00 eller Head of Microsoft Cloud Morten Dalsgaard på +45 42 41 44 00. Du sender din ansøgning via formularen nedenfor. Tiltrædelse er snarest muligt.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Kenneth Svensson
Regionsdirektør


+45 23 89 61 00


Har du spørgsmål?


Morten Dalsgaard
Partner Manager, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00