Microsoft 365 konsulenter til COMM2IG i Aalborg, Aarhus og Kokkedal

COMM2IG søger nye kollegaer med erfaring indenfor Microsofts Cloud-løsninger såsom Microsoft Security, Microsoft Endpoint Manager, Microsoft Teams. Samtidig ser vi dig også have et bredt kendskab til samtlige produkter i Microsoft 365 på et professionelt niveau.

Du vil blive en del af et Microsoft-team med 8 kompetente kollegaer i en organisation i vækst. Med ansvarsområder indenfor Microsoft services og cloud-løsninger, skal du medvirke i presales-aktiviteter, hvor du får ansvaret for at gennemføre komplekse it-projekter i samtlige projektfaser.

Hvem er vi?

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Vi tæller i alt 129 ansatte på forskellige lokationer i Danmark, herunder Aarhus V, Svenstrup J. og Kokkedal, og omsætter for mere end én milliard danske kroner om året.

Er det dig?

Du forstår at sætte dig ind i kundernes behov og bruger din viden om Microsoft 365, som skaber værdi for COMM2IGs kunder. Du er selvstændig, struktureret og udadvendt med lyst til at udvide dit netværk med partnere og kunder.

Kompetencer
  • Erfaring som it-arkitekt eller konsulent med fokus på rådgivning, design, implementering og migrering af komplekse it-løsninger
  • Indgående kendskab til Microsoft 365-platformen og Azure Active Directory
  • Spidskompetencer indenfor et eller flere områder, herunder Microsoft Teams, Microsoft Endpoint Manager og Microsoft Security.
  • Du har forretningsforståelse og kan agere aktivt i pre-sales aktiviteter i samarbejde med vores Solution Advisors

Vi tilbyder
  • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
  • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
  • En arbejdsplads med plads til den enkelte
  • Nærværende og kompetente kolleger
  • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • Personaleforening, løbeklub, frokostordning og andre tilbud, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Ansøgning

Vi har brug for dig nu, så upload din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og tiltrædelse er snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at tage fat i Morten Dalsgaard, Head of Microsoft Cloud, på moda@comm2ig.dk eller +45 42 41 44 00.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Morten Dalsgaard
Partner Manager, Head of Microsoft Cloud


+45 42 41 44 00