Comm og få plads til at vise dit fulde potentiale

Vi søger en Key Account Manager til vores kontorer i Jylland

COMM2IG er en af landets største leverandører af it-infrastruktur, og vores kunder tæller nogle af landets største private og offentlige virksomheder. Hvis du bliver vores nye Key Account Manager, er du rutineret nok til at tage ansvaret for flere af vores private kunder.

Vi er 130 medarbejdere i Aarhus, Aalborg og Kokkedal, som vækster og vi omsætter for mere end en milliard kroner om året. COMM2IG er en uformel organisation med et skarpt kundefokus, og vores salgsorganisation er præget af dynamik, højt engagement og faglig stolthed.

Jobprofil

Som vores nye Key Account Manager skal du opbygge en kundeportefølje af private kunder, primært i Jylland og på Fyn. Du har kompetencerne til at fungere som kundernes strategiske sparringspartner – forretningsforståelse, økonomisk indsigt og et indgående kendskab til cloud, hard- og software samt gerne Apple-løsninger. Du bliver en del af en professionel og erfaren salgsgruppe og du får adgang et dedikeret team af konsulenter og specialister, som hjælper dig med at blive en succes fra start.

Hvem er du?

Vi har brug for en person, der kan dokumentere gode salgsresultater til kunder fra minimum fem års løsningssalg i it-branchen. Du arbejder selvstændigt, struktureret og du er en udadvendt og beslutningsdygtig teamplayer, der forstår at samarbejde med kollegerne på tværs af COMM2IGs forretningsområder. Samtidig tør udfordre dine kunder, så du sikrer, at de altid får den bedste løsning.

COMM2IG som arbejdsplads

Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk vækstvirksomhed med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. En arbejdsplads med plads til den enkelte og med nærværende og kompetente kolleger. Hertil kommer en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer, personaleforening, frokostordning og andre tilbud og aktiviteter, der er med til at skabe et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Praktisk information

Vi har brug for dig, så upload din ansøgning og dit cv nu. Tiltrædelse er snarest muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Regionsdirektør, Kenneth Svensson på +45 23 89 61 00 eller salgschef, Mikael Duchwaider på +45 24 86 03 95.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Har du spørgsmål?


Kenneth Svensson
Regionsdirektør


+45 23 89 61 00


Har du spørgsmål?


Mikael Duchwaider
Salgschef, SMB Vest


+45 24 86 03 95