IT-supporter til IT-forhandler i vækst

Jobprofil
Som vores nye IT-supporter i Kokkedal bliver du en del af et velfungerende og engageret team, der altid støtter hinanden. Du får ansvar for mange forskellige support- og driftsopgaver, såvel interne som eksterne. Vi forventer at du har en it-faglig uddannelse som IT-supporter eller lignende. Du er positiv, har god forståelse for IT, og du motiveres af at finde de bedste løsninger til vores kunder. Struktur og kundeservice er vigtige værdier for dig, og du følger med i udviklingen inden for IT-området.

Det bliver din opgave at supportere kollegaer i både Kokkedal, Aarhus og Aalborg samt supportere eksterne kunder via vores hotline og ved onsite besøg. For at få succes i stillingen er du ansvarsbevidst, positiv og proaktiv.

Du arbejder systematisk og struktureret med et godt overblik, og du trives i en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, en bred kontaktflade og til tider korte deadlines.Vi opfatter IT-teamet som et servicecenter, og derfor er det vigtigt, at du arbejder løsnings- og samarbejdsorienteret med en høj grad af fleksibilitet og omstillingsparathed, som bidrager til vores kunders driftssikkerhed.

Jobbet
En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Du får mulighed for at udvikle dig inden for flere områder, og kan selv præge din eget retning i form af speciale inden for IT. Vores virksomhed er prægede af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til IT-chef Amar Omercajic.

DINE KOMPETENCER
 • Du har erfaring med support og drift
 • Indgående kendskab til Microsoft 365-platformen samt Windows og MacOS
 • Du er teknisk stærk og har en god og bred allround viden samt interesse for IT
 • Du er selvstændig, fleksibel og serviceminded
 • Du har høj datadisciplin og forstår at prioritere opgaver
 • Du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og behersker dansk i skrift og tale

COMM2IG tilbyder
 • Et spændende og selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
 • Smilende og kompetente kollegaer
 • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte IT-chef Amar Omercajic på 40 40 89 74 eller amor@comm2ig.dk

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.


Kontaktperson


Amar Omercajic
IT-chef


+45 40 40 89 74
Send e-mail