Datacenter konsulent til COMM2IG i Aarhus

COMM2IG er blandt landets største leverandører af infrastruktur med et komplet udvalg af it-løsninger. Vi er flere end 125 ansatte, omsætter for godt 1 milliard kroner og vi bor i moderne kontorer i Aarhus, Kokkedal og Aalborg.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange kunder, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

Da vi fortsat vækster og har rygende travlt søger vi en teknisk og udadvendt person, der skal fungere som det udførende bindeled mellem vores erfarne sælgere, produktspecialister og kunder.

Jobprofil

Som vores nye kollega deltager du aktivt i et mindre team, der arbejder tæt sammen. Dine arbejdsopgaver spænder fra pre-salgs opgaver over installation af de solgte løsninger til driftsopgaver hos kunder. Derudover vil der være arbejdsopgaver i forbindelse med certificering og dygtiggørelse af dig selv som konsulent på flere områder indenfor datacenter og infrastruktur.

Det forventes, du har erfaring på området. Og det vil være en fordel, hvis du allerede nu oppebærer certificeringer som specialist på f.eks. Dell EMC, Lenovo eller HPE Server/Storage.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er ekstrovert og samtidig lyttende. Du er positiv og du arbejder fint både selvstændigt og som en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du har gode kommercielle evner, og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med en god datadisciplin. Vi forventer også, du bidrager aktivt til vores fællesskab og gode humør. Og så tilstræber du altid, at kommunikationen – såvel internt som med kunden – er et absolut omdrejningspunkt for en god installation eller et godt driftsprojekt.

Du sidder formentlig i en lignende stilling i dag – eller har et job, hvor dine nuværende kompetencer er ideelle til at blive opnormeret til en stilling som denne.

OM OS

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt humør, engagement og en stærk motivation hos den enkelte medarbejder. Derfor videreudvikler vi hele tiden vores arbejdsmiljø, så COMM2IG forbliver en forsat moderne, fleksibel og tryg arbejdsplads. Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, hvor hverdagen er uformel. Vi har frokostordning, sundhedsordning, personaleforening, massage- og frugtordning, sportslige aktiviteter m.v.

Praktiske informationer

Hvis ovenstående lyder interessant, så send din ansøgning, hvor du fortæller os, hvem du er, hvorfor du søger, og hvorfor vi skal vælge lige netop dig!

Stillingen er en fuldtidsstilling til besættelse snarest muligt. Vi holder derfor løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os for yderligere information.

Har du spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte Solutions Advisor, Thomas Frost, +45 88 41 87 63.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt


Har du spørgsmål?


Thomas Frost
Solution Advisor, Data Center


+45 88 41 87 63
thfr@comm2ig.dk

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER: COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold. Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykker, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.