Controller til IT-leverandør i vækst

COMM2IG er blandt landets største leverandører af IT-infrastruktur med et komplet udvalg af løsninger. Vi er 135 dygtige og dedikerede ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal, Aarhus og Aalborg, samt et lager- og logistikcenter i Allerød.

Hos COMM2IG tilstræber vi at være den bedst tænkelige samarbejdspartner for vores mange erhvervskunder og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle.

Da vores forretning fortsat vækster, søger vi nu endnu en Controller til én af vores lokationer i Kokkedal, Aarhus eller Aalborg, for bl.a. at hjælpe med udarbejdelse af rapportering til vores samarbejdspartnere.

Jobbet

Vi søger en selvstændig kandidat, der i det daglige arbejde har mod på arbejdsopgaver, der løses i samarbejde med en bred kontaktflade blandt virksomhedens afdelinger. COMM2IG benytter sig af Microsoft Dynamics 365, som også vil være omdrejningspunktet og et af dine primære værktøjer som controller.

Som menneske er du positiv og ansvarsbevidst – du arbejder fint selvstændigt og er samtidig en god team-player. Du mestrer flere bolde i luften på en gang uden at tabe øje for kvaliteten. Du er skrap til tal og det falder dig naturligt at arbejde struktureret med god datadisciplin. Samtidig har du et skarpt øje for detaljer og din tilgang er præget af nysgerrighed.

Primære arbejdsopgaver

  • Rapportering til samarbejdspartnere
  • Databehandling, herunder vedligeholdelse og analyse
  • Kontrolopgaver i interne systemer
  • Vedligehold og udarbejdelse af procedurer

Faglige kompetencer

  • Microsoft Dynamics (eller erfaring fra lign. ERP-system)
  • Microsoft Excel (superbruger)
  • Tidligere baggrund fra fx regnskab, salg eller som controller

Personlige kompetencer

  • Struktureret og punktlig ifm. databehandlinger og indrapporteringer
  • Imødekommende med gode samarbejdsevner på tværs af afdelinger

Vi tilbyder

Hos COMM2IG lægger vi vægt på et højt engagement hos den enkelte medarbejder. Arbejdsmiljøet videreudvikles hele tiden, så arbejdspladsen forbliver moderne, fleksibel og tryg for alle. Vores personaleforening styrker sammenholdet i virksomheden med fællesarrangementer, og som medarbejder får man adgang til eftertragtede personalegoder såsom bruttolønsordninger.

Praktiske informationer

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men det er også muligt at indgå en kontrakt på 30 timer om ugen. COMM2IG tilbyder fleksible muligheder for hjemmearbejde, og det er helt op til den enkelte kandidats geografi om man vælger at arbejde fra vores kontorer i Kokkedal, Aarhus eller Aalborg.

Lyder stillingen interessant? Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor.

Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Controller, Dorte Schwedler på +45 26 87 60 50.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål til stillingen?


Dorte Schwedler
Controller


+45 26 87 60 50