Cloud Arkitekter til Kokkedal, Aarhus eller Aalborg

COMM2IG employee handling laptop

Dynamiske Cloud Arkitekter til nyopstartet cloud afdeling i IT-virksomhed

Er du ambitiøs og vil du udfordres så er COMM2IG lige dig.

COMM2IG er blandt landets største totalleverandører af IT-løsninger til erhvervslivet herunder levering af cloud infrastruktur, hardware, AV-løsninger, konsulentbistand m.v. Vi er 140 ansatte med base i moderne kontorer i Kokkedal, Allerød, Aarhus og Aalborg.

COMM2IG yder konsulentbistand til flere af landets største private og offentlige virksomheder, hvor kvalitet og høj service er en selvfølge, og vi sætter en ære i at være fagligt kompetente og professionelle i vores adfærd.

jobprofil

Som vores nye Cloud Arkitekt indgår du i et mindre cloud-team med erfarne og kompetente kolleger. Din faglige og teknisk viden gør dig til et naturligt bindeled mellem vores erfarne Key Account Managers, Solution Advisors og kunder.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at designe og tilpasse cloudløsninger, men vil også spænde over pre-sales opgaver, implementering og videreformidling af teknologiske løsninger for kunderne. Derudover vil der være arbejdsopgaver i forbindelse med certificering og dygtiggørelse af dig selv som Cloud Arkitekt på flere områder indenfor cloud og infrastruktur. Indenfor cloud vil du bl.a. få berøringsflade med følgende elementer i dit virke som Cloud Arkitekt:

 • Azure Platform Service Architecture
 • Platform Governance & Security
 • Cost Management
 • CI/CD Development Methodology
 • Identity and Access Management (RBAC)
 • Platform Ressource Consistency
 • Stakeholder Management
 • Service Lifecycle Management

Det forventes ikke, at du har et højt erfaringsniveau, men det er en fordel, hvis du allerede nu har relevante certificeringer som specialist f.eks. Microsoft Azure, Amazon Web Services, Microsoft Modern Workplace mv. COMM2IG har en velbeskrevet uddannelsesplan som understøtter uddannelse og udvikling af den enkelte medarbejder.

Du har mulighed for at arbejde fra Kokkedal, Aarhus eller vores Aalborg kontor, alt afhængig af hvad der passer bedst til din geografi.

din profil

Du brænder for at levere en sublim kundeoplevelse hver eneste gang, uanset om det er en simpel fejlsøgning eller implementering af komplette løsninger. Du brænder for cloud-infrastruktur og de mange muligheder det skaber, du synes det er sjovt at lære nye ting og læser løbende op på de mange nye teknologier og muligheder der konstant opstår i branchen. Hos os er det vigtigste at man har det rigtige mindset.

Du har erfaring som Cloud arkitekt/konsulent eller internt fra en IT-afdeling og har erfaring med Microsoft Azure, Cloud Security og/eller Microsoft 365 platformen.

Dine kompetencer:

 • Du er certificeret inden for en eller flere af ovenstående teknologier, eller alternativt ønsker du at blive det
 • Du har en faglig baggrund inden for IT – det kan være en uddannelse som tekniker, datamatiker eller lign.
 • Du går positivt til værks og er indstillet på at samarbejde på tværs af organisationen og vores kunder
 • Du formår at sætte kunden og dennes behov i centrum
 • Du arbejder selvstændigt, nysgerrigt og opsøgende i forhold til opgaver
 • Du kan planlægge og tænker to skridt forud

Du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og behersker dansk i skrift og tale

COMM2IG tilbyder

En spændende stilling i en veletableret virksomhed i løbende udvikling. Vores virksomhed er præget af vækst, faglighed og samarbejde, og du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kollegaer med reference til Head Of Cloud, Christoffer Hasselholt.

 • Et spændende og lærerigt selvstændigt job i en dynamisk virksomhed
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En uformel arbejdsplads i moderne kontorbygninger
 • Smilende og kompetente kollegaer
 • Sundhedsordning, personaleforening, sportslige aktiviteter, personalegoder m.v.

Praktiske informationer

Lyder stillingen interessant? Upload din ansøgning og CV via formularen nedenfor.

Vi ser frem til at læse hvem du er, hvorfor du søger og hvorfor vi skal vælge lige netop dig. Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send din ansøgning her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Upload her...
Billedet skal være i jpg- eller png-format (max 5 MB).
Upload her...
Du skal vedhæfte dit CV i Word- eller PDF-format.
Upload her...
Du skal vedhæfte din ansøgning i Word- eller PDF-format.
Påkrævet felt

Persondatapolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

COMM2IG er ansvarlige for de data med henblik på personoplysninger, der indsamles og behandles i forbindelse med behandling af jobansøgningerne. COMM2IG behandler de oplysninger, herunder personoplysninger, som er indeholdt i din ansøgning og dit CV med henblik på at evaluere din ansøgning. Vi anbefaler, at din ansøgning ikke indbefatter følsomme personoplysninger, som fx oplysninger, der afslører racemæssig eller etnisk baggrund, religion, fagforeningsmedlemskab, seksualitet, helbredsoplysninger mv. Når du ansøger om at blive en del af COMM2IG, giver du dit samtykke til, at COMM2IG behandler din ansøgning, CV samt relevante bilag, forud for indgåelsen af et ansættelsesforhold.

Hvis du ikke tilbydes stillingen, opbevarer vi din ansøgning og eventuelle yderligere personoplysninger, der indsamles i forbindelse med rekrutteringsprocessen, i en periode på 6 måneder fra modtagelsen af din ansøgning. Dette gør vi, således du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil.

Du kan til enhver tid tilbagekalde samtykke, som du har afgivet som led i ansøgningen eller i løbet af rekrutteringsprocessen. Tilbagekaldelse af et samtykke vil have virkning for den fremtidige behandling af dine personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde et samtykke, kan du sende en mail til job@comm2ig.dk.

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål til stillingen?


Brian Ladefoged
Head of Cloud Delivery


+45 88 41 33 91