Vi skaber IT-arbejdspladser til den moderne organisation.

Vi kan være med hele vejen i IT-livscyklussen – fra analyse til implementering, drift og genanvendelse.

Vi er eksperter i computere, tablets, telefoner, skærme, tastatur, mus og alt det andet, der skal til for at skabe en effektiv arbejdsplads. Vi rådgiver, sammensætter og leverer netop det setup, der giver størst værdi for den enkelte kunde. Hos COMM2IG får du din egen faste kontaktperson. Det betyder, at vores rådgivning altid tager udgangspunkt i vores viden om dig og din virksomhed. Du får adgang til en specialtilpasset shop, hvor der er nem adgang til dit daglige indkøb af it-udstyr.

Vi har eget lager, hvor du har mulighed for at få bufferlager med de varer, du køber oftest. Du kan desuden få installeret, konfigureret, testet og tyverimærket dit udstyr, inden du modtager det. Du kan også få hjælp til Client Management, der sikrer dig effektiv drift af klienter og applikationer. COMM2IG hjælper også med sikkerheden omkring it-arbejdspladsen.

Når du handler med COMM2IG kan du vælge at foretage dit indkøb på traditionel vis eller du kan vælge at lave en as-a-service aftale. Her betaler du en fast månedlig pris pr. IT-arbejdsplads, du får stillet til rådighed.

Mobile løsninger

it-arbejdspladser bliver stadig mere mobile, og brugerne forventer at have adgang overalt. Derudover opstår der hele tiden nye muligheder for at øge effektiviteten i en række traditionelle jobfunktioner ved hjælp af tablet- og smartphoneløsninger. Vi har stor erfaring på området og tilbyder rådgivning og levering af mobile løsninger. Vi hjælper også med at styre de mobile enheder gennem EMM-løsninger.

Software

Hos COMM2IG rådgiver og leverer vi software til dine it-arbejdspladser. Vi hjælper med at finde de rigtige licenser og sammensætte den løsning, der passer jer bedst. Læs mere om vores kompetencer inden for Office 365.

Shop

Som kunde hos COMM2IG har du mulighed for at få en specialtilpasset shop, som giver dig nem adgang til dit daglige indkøb af IT-udstyr.

Print

Til en effektiv arbejdsplads hører også en god print-løsning, der ikke kræver for mange ressourcer af IT-afdelingen. Derfor tilbyder vi en Print-as-a-service-løsning i samarbejde med HP. Det er en sikker og fleksibel løsning, som bliver reguleret op og ned alt efter dit aktuelle behov.

Genanvendelse & TCO

Ved udskiftning af udtjent it-udstyr tilbyder vi at købe det gamle. Vi sørger for, at det bliver genanvendt eller skrottet på miljøvenlig og sikker vis inden for gældende standarder og lovgivning. COMM2IG hjælper med at finde den mest optimale udskiftningscyklus til din virksomheds it-udstyr. Det gør vi ud fra en økonomisk model, hvor vi beregner, hvordan du opnår den laveste Total Cost of Ownership (TCO) på dit udstyr.

Relevante rammeaftaler

Er du offentlig kunde, har du mulighed for at købe ind på følgende rammeaftaler:

Moderniseringsstyrelsen: Computere.
SKI: 02.02 Computere.
SKI: 50.43 Tablets.

Læs mere

Udvalgte samarbejdspartnere

Jeg vil gerne kontaktes

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt