Tidlig tilmelding til Bett 2025 inspirationsdage med COMM2IG

Ligesom sidste år, kan du deltage i COMM2IGs program på Bett 2025. Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre programmet, som blandt andet igen vil indeholde et spændende samlet event med de tre tech-giganter Apple, Google og Microsoft, samt eksperter og talere indenfor områderne.

Så kom til Bett 2025 med COMM2IG og få indblik i mulighederne med den seneste teknologi i undervisningen, hør inspirerende talere og eksperter, og mød ligesindede fra nær og fjern.

Muligheder i din Bett-uge med COMM2IG
Onsdag har du mulighed for at komme med COMM2IG ud på Bett 2025-messen, hvor du kan følges med et af COMM2IGs forretningsområder, der har lagt et program for besøg på udvalgte stande på messen.

Torsdag holder vi igen i år vores store samlede arrangement, så du har mulighed for at udvælge dit personlige program for dagen. Det afholdes i de historiske lokaler hos Royal Geographical Society, så du nemt kan navigere rundt mellem de indlæg du har udvalgt.

Fredag planlægger vi som altid at hoppe på busser til skolebesøg på et spændende udvalg af skoler.

Praktiske informationer
Arrangementerne foregår d. 22., 23. og 24. januar 2025. Du kan blande dit program præcis som du har lyst, og deltage i det, der interesserer dig.

Det er gratis at deltage på alle COMM2IG-aktiviteter under Bett-ugen, mens rejseomkostninger i forbindelse med turen ikke bliver dækket af COMM2IG.

Vi opfordrer alle deltagere til at booke sig ind på samme hotel som COMM2IG. Du vil også i forbindelse med den endelige tilmelding have mulighed for booke hotel igennem os. Man er som rejsende selv ansvarlig for booking af fly til og fra London.

Tilmeld dig her, og få den endelige invitation før alle andre

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

COMM2IG employee portrait


Spørgsmål?


Thomas Bach Piekut,
Solution Advisor


+45 88 41 87 17
Send e-mail