Kom til AV Days den 14. og 15. september i Aarhus og København


Oplev de nyeste AV-løsninger og hør et inspirerende foredrag om den hybride arbejdsplads.

Arrangementet

Sammen med blandt andre Samsung, Poly, Sennheiser og Genelec inviterer vi til AV Days i Aarhus og København. AV Days er en inspirationsdag, hvor du kan opleve de nyeste løsninger og høre om de seneste tendenser inden for AV.

Du kan høre Kristian Glahn holde foredraget ”Den hybride arbejdsplads på bagkant af pandemien”. Han kommer bl.a. ind på, hvordan en lang række af kontorets faciliteter og funktioner bør gentænkes som en konsekvens af den hybride arbejdsform, der er kommet for at blive.

I messeområdet kan du se og røre de allernyeste produkter fra AV-producenterne. Du kan møde deres eksperter og få en snak om dine muligheder for nye løsninger til din organisation.

Tid og sted

COMM2IG Aarhus – den 14. september kl. 8:30 til 12:30

Audi Gladsaxe – den 15. september kl. 12:00 – 16:00


Tilmeld dig arrangementet allerede i dag. Så sender vi det fulde program efter sommerferien.


Hør Kristian Glahn tale om den hybride arbejdsplads på bagkant af pandemien. Kristian Glahn har 25 års erfaring i AV-branchen og er i dag AV Specialist hos COWI.

Du tilmelder dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

COMM2IG Aarhus
Bredskifte Allé 11, 2. sal
8210 Aarhus V

Åben i Google maps

Audi Gladsaxe
Turbinevej 1
2860 Søborg

Åben i Google maps