Kom til Webinar med Admin by Request og hør om Privileged Access Management use cases

Står du ofte med udfordringer i forhold til Privileged Access Management, og har du svært ved at finde den bedst mulige løsning for dig og din virksomhed? Kom med til webinar, hvor vi vil tage dig gennem en række use cases. Kom og hør:

  • Hvordan man undgår lokale administratorkonti, uden at forstyrre medarbejdernes mulighed for uproblematisk at udføre deres daglige arbejde
  • Om dine muligheder for virksomhedsgodkendte applikationer, som medarbejdere altid kan gøre brug af
  • Hvordan man blokerer for brugen af f.eks. applikationer, ud fra virksomhedens IT-sikkerhedspolitik
  • Hvordan du sørger for at du har en transparent og enkel – men selvfølgelig stadig fuld auditeret – adgang for interne og eksterne i din infrastruktur. Desuden hvordan du selv definerer, hvem der skal have adgang til hvad, hvornår og i hvor lang tid.

Admin By Request er bygget op med stor omtanke for både sys-admin, samt end-user. Produktets udseende og funktionalitet går igen på tværs af hele platformen. Dette skal sikre, at du hurtigst muligt kommer godt i gang med brugen af funktionaliteterne og features i Admin By Request.

Admin By Request Server Edition
Webinaret vil også give en introduktion til, hvordan Admin By Request Server Edition revolutionerer sikker remote serveradgang med avancerede funktioner. Designet til at møde de unikke udfordringer i nutidens hybride arbejdslandskab, kombinerer den nyeste løsning de gennemprøvede funktioner fra Admin By Request PAM Workstation Edition med brugervenlig  fjernadgang, der sikrer uovertruffet sikkerhed og produktivitet på tværs af din virksomheds netværksinfrastruktur.

Vi glæder os til at se dig
Webinaret afholdes af Jørn Laursen, Sales Engineer fra Admin by Request tirsdag d. 4. juni fra kl. 11:00 – 11:45 på Teams.

Tilmeld dig webinaret

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

I SAMARBEJDE MED


Spørgsmål?


Thomas Skovgaard Andersen
Salgschef ECS Øst


+45 42 55 54 43
Send e-mail