Undgå at medarbejderen selv kan installere noget (malware)!

Mange IT-afdelinger vil gerne have mulighed for at styre hvilke programmer, som brugerne installerer og derved også, at der ikke installeres malware. Derfor fjerner man ofte ”lokal administrator” adgangen.

Med løsningen Admin By Request kan IT-afdelingen styre adgangen til at installere programmer, forudgodkende bestemte installationer/opdateringer og meget andet. Herved sikres organisationen også mod selvinstallerede malware. Løsningen er let for slutbrugerne og nem at administrere for IT-afdelingen.

På webinaret vil du få kendskab til Admin By Request som værktøj og bl.a. få indsigt i compliance ift. behandling af data og logs.

Admin By Request er en dansk løsning, som er nem at implementere. Den benyttes allerede af tusindvis af virksomheder over hele verden.

HVEM BØR DELTAGE?

Webinaret henvender sig til dig som til daglig har ansvaret for IT-sikkerhed eller til dig der er beslutningstager for området.

TID OG STED

Tirsdag den 7. september
kl. 9:00 – 10:00

På Microsoft Teams (kan tilgås igennem applikation eller via din browser)

TALERE

Jens Ole Andersen
Sales Director, Admin By Request

Tilmeld dig webinaret her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes. Webinaret vil blive optaget til fremtidig til brug, og alle personhenførbare data, der måtte fremgå af optagelserne, vil blive fjernet.

Har du spørgsmål til webinaret?


Samir Maktabi
Business Manager, Security & Mobility


sama@comm2ig.dk
+45 45 17 95 76

I samarbejde med