HORISONT 2024

Mød COMM2IGs specialister
— Vi inspirerer dig med historier fra det virkelige liv

Kom med til dette års COMM2IG HORISONT. Arrangementet hvor vi bringer it-branchens forandringer og aktuelle emner til dig, indenfor alt lige fra Cloud, Sikkerhed, AV og Datacenter, Google, Apple og Microsoft til vores helt nye forretningsområde Cirkulær IT. Alle COMM2IGs 12 forretningsben vil være repræsenteret under tre fokusområder: Sikkerhed, Cloud & Klienter.

På dagen vil vores egne specialister og eksperter tage dig igennem de mest højaktuelle emner indenfor deres felt, gennem historier fra det virkelige liv, kundecases og kunder på scenen. Du vil også kunne opleve de nyeste it-produkter og gadgets i udstillerområdet på dagen.

Dagen henvender sig til it-beslutningstagere fra private virksomheder og offentlige organisationer.

Dagens keynote og komiker
Du kan glæde dig til at høre administrerende direktør i IT-branchen, Natasha Friis Saxberg, der vil tale om Eksponentiel Teknologi, Tendenser og Trusler. Og vi slutter dagen af på bedste manér med et godt grin med standupkomiker og vinder af Zulu Comedy Gallas “Talentpris” Oliver Stanescu.

Sammensæt dit personlige program
Udover Keynote og komiker, indeholder dagen også 4 sessioner, med 12 indlæg at vælge imellem. Du kan læse alle indlægsbeskrivelserne nedenfor. Herefter kan du sammensætte dit personlige program via formularen.

Vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen.

Tirsdag den 14. maj

DGI-Huset
Værkmestergade 17
8000 Aarhus C

Torsdag den 16. maj

COMM2IG
Kokkedal Industripark 104
2980 Kokkedal

Programmet
8:30-9:00
Registrering og morgenmad. Udstillerområdet åbner.

9:00-9:10
Velkomst
v/ Kenneth Svensson, Regionsdirektør @COMM2IG

9:10-9:45 Keynote: Eksponentiel Teknologi, Tendenser og Trusler
v/ Natasha Friis Saxberg, administrerende direktør @IT-branchen

Dagens keynote indlæg udfolder det teknologiske landskab, hvilke tendenser og teknologier organisationen skal kende, og hvordan man forbereder sig til at drive virksomhed i vores eksponentielle teknologiske tidsalder. Alt fra AI, kvanteteknologi, web 3.0, til den stigende cybertrussel og krav fra NIS2.

Alt det som betyder, at man som organisation skal have indblik i de teknologier, tendenser og trusler, der rammer. Således kan vi blive klar med konkurrencedygtige produkter og ydelser, samt sikre, at medarbejdere har den fornødne viden og kompetencer til at omfavne mulighederne og mitigere risici.
9:45-9:50
Pause

9:50-10:20
SESSION #1

Drift- og supportydelser til dine projekter
v/ Søren Thorhauge, Solution Advisor, IT Projects & Services @COMM2IG

De fleste virksomheder har med jævne mellemrum projekter i støbeskeen: 1.500 brugere skal have ny PC, 600 telefoner skal klargøres, eller at 20.000 PCer skal have driftsydelser, service og support. COMM2IG har hjulpet mange kunder med sådanne projekter. Hør om faldgruberne og succeserne.
Microsoft Copilot i en licens-kontekst
v/ Mia Holm Rasmussen, Head of CSP & License og Morten Dalsgaard, Head of Microsoft Cloud @COMM2IG

Hvilke forskellige Copilot versioner tilbyder Microsoft, og hvad indeholder de? Hvad skal vi forholde os til, når vi investerer i en licens som Microsoft 365 Copilot, eller vil benytte Copilot for Security? Hvordan hjælper COMM2IG med et licensoverblik?
COMM2CLOUD: COMM2IGs egen managed platform
v/ Kristoffer Hasselholt, Head of Cloud @COMM2IG

Bliver din virksomhed underlagt NIS2, og er I klar med en plan for, hvordan I imødekommer kravene fra myndighederne? Hør, hvordan COMM2CLOUD kan hjælpe jer på vej med vores Managed Platform og spare dig for mange dyre konsulenttimer.
10:20-10:35
Pause

10:35-11:05
SESSION #2

Hvorfor lade medarbejderne vælge Mac?
v/ Thomas Piekut, Solution Advisor @COMM2IG

Hvilke fordele giver det organisationen at tilbyde ansatte frit valg mellem en MacBook, Chromebook eller Windows computer? Hvordan kan Apple devices fungere i en Microsoft infrastruktur med samme sikkerhed og deployment som andre devices?
Vær beredt: Er du klar til at modstå nedbrud og ransomware?
v/ Thomas Frost, Head of Datacenter @COMM2IG & Martin Plesner-Jacobsen, Senior System Engineer @Veeam Software

Forberedelse er alt. For man kan ikke beskytte sig 100% mod Ransomware. Derfor handler det om at have en plan for, hvordan, hvornår og i hvilken rækkefølge man prioriterer, når krisen rammer.
ChromeOS: Det mest sikre operativsystem i verden
v/ Team Google @COMM2IG

Vi gennemgår bl.a. styrkerne ved ChromeOS, der forenkler dine klienters infrastruktur og reducerer dine omkostninger. Desuden medbringer vi inspirerende cases fra andre virksomheder, der har implementeret ChromeOS med succes.
11:05-11:20
Pause

11:20-11:50
SESSION #3

Få styr på virksomhedens identiteter, data og devices. Men hvordan?
v/ Pelle Jespersen & Kasper Warnov, Solution Architects @COMM2IG

Identitets- og adgangsstyring samt sikkerhed, er en afgørende del af moderne IT. Det handler om at administrere, hvem der har adgang til en organisations ressourcer. Hvordan kan Microsoft Intune og Entra ID understøtte det til at skabe en moderne infrastruktur, der er både er sikker og effektiv?
SOC as a service
v/ Thomas Skovgaard Andersen, Head of Security & Amar Omercajic, IT-chef @COMM2IG

Virksomheder oplever i stigende grad, hvor svært det er at rekruttere IT sikkerhedsfolk til egne rækker. Gartner forudser at 50% af alle virksomheder har en SOC as a service inden af slutningen af 2025. Kom og hør, hvorfor COMM2IG anbefaler og selv valgte Sophos MDR til at hjælpe med at monitorere vores egen virksomhed.
IoT til styring af mødelokaler
v/ Patrick Edwards @Neowit & Simon Voigt Laursen, Teknisk Chef, AV @COMM2IG

Internet of Things (IoT), er et netværk af fysiske enheder som temperaturfølere, tilstedeværelsessensorer i kontormiljøer, mødelokaler og lignende, der taler sammen via internettet og udfører opgaver automatisk. Hvor kan du bruge IoT og hvordan kan det hjælpe dig?
11:50-12:30
Frokost

12:30-13:00
SESSION #4

Cirkulær IT, der ikke går på kompromis med kvalitet
v/ Martin Lyngfeldt Henriksen & Lars Steffensen, Solution Advisors @COMM2IG

Cirkulær IT er for mange lig med bortskaffelse af udtjent IT-udstyr. Bæredygtig og Cirkulær IT er meget mere end det. Vi fortæller, hvorfor det er vigtigt at IT begynder at arbejde med en Net-Zero strategi for IT-forretningen. Hør bl.a. omkring verdens første leverancemodel af genfremstillede Laptops (BS-8887 kvalitet).
Kundecase: Task Force på tværs af COMM2IGs forretningsområder
v/ Task Force @COMM2IG

Vi fortæller, hvordan COMMIG kan understøtte kunder med Apple devices i en Microsoft infrastruktur. Du præsenteres for en kundecase med Volkswagen Financial Services, hvor vi har stået for analyse, implementering, drift, livscyklushåndtering og compliance review af ca. 100 brugere med Windows computer, og iPhones.
COMM2CLOUD: COMM2IGs egen managed platform
v/ Kristoffer Hasselholt, Head of Cloud @COMM2IG

Bliver din virksomhed underlagt NIS2, og er I klar med en plan for, hvordan I imødekommer kravene fra myndighederne? Hør, hvordan COMM2CLOUD kan hjælpe jer på vej med vores Managed Platform og spare dig for mange dyre konsulenttimer.
13:10-13:40
Underholdning med standupkomiker Oliver Stanescu 

13:40-14:30
Et glas, lidt lækkert & netværk

Tilmeld dig her

Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt
Påkrævet felt

Nyhedsbrev

Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt
Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

I samarbejde med


Spørgsmål?


Thomas Skovgaard Andersen
Salgschef ECS Øst


+45 42 55 54 43
Send e-mail

Find vej

Tirsdag, den 14. maj 2024
Kl. 8:30-14:30

DGI-Huset
Værkmestergade 17
8000 Aarhus C

Åben i Google maps

Torsdag, den 16. maj 2024
Kl. 8:30-14:30

COMM2IG
Kokkedal Industripark 104
2980 Kokkedal

Åben i Google maps