Hvordan sikrer du virksomhedsdata i SaaS applikationer?

Log på et sikkert sikkerhedswebinar onsdag den 8. december, hvor vi i samarbejde med Datto kigger nærmere på mulighederne for at sikre virksomhedsdata i SaaS applikationer såsom Microsoft 365.

På webinaret vil vi gøre dig klogere på, hvordan virksomheden forebygger et angreb, og hvordan virksomheden udformer en handlingsplan for et potentielt angreb.

På webinaret vil vi også gennemgå og simulere et ransomwareangreb svarende til det, der ramte flere store virksomheder i sommers, og efterfølgende vise eksempler på tekniske løsninger, der både forebygger og løser disse sikkerhedsangreb.


Datto tilbyder 2 måneder uden beregning på deres 1-årige licensaftale på Datto SaaS Protection det første år, hvis du deltager på webinaret.

Hvem er datto

Datto er grundlagt i 2007 og er hastigt blevet en af verdens førende udbydere af cloudbaseret softwareløsninger. Datto tilbyder bl.a. løsninger såsom Unified Continuity, Networking og Business Management m.m.

Hvem bør deltage

Webinaret henvender sig til dig, som er ansvarlig for databehandlinger og/eller IT-sikkerheden i din virksomhed.

Vi gør opmærksom på at webinaret vil foregå på engelsk.

Tid og sted

Vi glæder os til at se dig online onsdag den 8. december kl. 10:00-11:00 på Microsoft Teams.

Tilmeld dig webinaret her

Påkrævet felt
Påkrævet felt

Privatlivspolitik

Påkrævet felt

I COMM2IGs vilkår og betingelser for opbevaring og deling af persondata, gør vi opmærksom på, at COMM2IG forholder sig retten til at dele data med udvalgte samarbejdspartnere i forbindelse med det pågældende arrangement. Dine data, såfremt disse forbliver på en inaktiv liste, bliver derved opbevaret i vores database i op til et år inklusiv det løbende kvartal, hvorefter disse data bortskaffes.

i samarbejde med


Har du spørgsmål til webinaret?


Michael Falkenberg
Solution Advisor, Microsoft Cloud


Send e-mail
+45 88 41 87 37