Simplificer kompleksiteten i cloudløsningen med Dynatrace

Dynatrace monitorerer infrastrukturen, forudser problemerne før brugerne, og hjælper med at løse de tekniske udfordringer hurtigere

Dynatrace leverer softwareintelligens for at simplificere IT kompleksiteten og accelerere den digitale transformation, samt minimere omkostningerne til drift.

Med et automatisk og intelligent overvågningsværktøj, kan Dynatrace med en alt-i-en platform give præcis indsigt i performance, sikkerheden i applikationer, den underliggende infrastruktur og brugernes oplevelser.

Det giver organisationer mulighed for at innovere hurtigere og samarbejde mere effektivt på tværs af organisationens infrastruktur.

Dynatrace er en alt-i-en platform som er bygget til flere specifikke formål

Monitorering af infrastruktur

Automatisk og simplificeret monitorering af hele infrastrukturen fra hosts, VMs, containers, netværk, events og logs.

Monitorering af applikationer og microservices

Dynatrace gør det muligt at få indsigt i komplekse cloudmiljøer helt ned i applikationernes kodeniveau.

Digital experience

Visualisér brugernes adfærd på tværs af netværk, så du kan optimere applikationer, forbedre brugeroplevelsen og supportere brugerne på tværs af infrastrukturen.

Digital Business Analytics

Ved at sammenkøre forretningsmål og KPI’er til de data, der genereres af infrastrukturen har man mulighed får at få indsigt i organisationens performance.

Cloud automation

Med AIOps får du præcis feedback på din infrastruktur helt automatisk. Insamligen af valide data og mappingen af afhængigheder i realtid, gør det muligt at få indsigt i problematikker eller afvigelser, så man nemt kan få infrastrukturen tilbage på sporet.

Få en gratis prøveperiode til Dynatrace i 15 dage i samarbejde med COMM2IG

PRØV DYNATRACE NU

i samarbejde med

COMM2IG employee portrait


Har du spørgsmål?


Kristoffer Hasselholt Jensen
Head of Cloud


+45 50 10 11 00
Send e-mail